görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim

ben 2 yıl sonra ehliyet alıcam ve motorumu da o zaman almayı düşünüyorum tabiki. o zamana kadar yaklaşık olarak 2300 tl biriktiriyorum. ilk önce cbr 125 almaya karar verdim ama sonra zealsun zs 200 gs yi gördüm ve çok hoşuma gitti dış görünüşünden dolayı.kullananlar da memnunmuş söylediklerine göre.
benim sorum şu : 2 yıl sonra hangisini alayım zealsun zs 200 gs mi yoksa cbr 125 hayaline devam mı?
bir de ayrıca 2 yıl sonra alacağım bir zealsun zs 200 gs ne kadar sağlam olur ve bana ne kadar dayanır?
cevaplarınız için teşekkürler şimdiden

yarına cıkmaya senedın mi varr dıye bır durum var .:)ALLAH sana uzun ömür versınde 2 yıl sonra neler cıkar neler alınır fıkırlerın değişir belki maddi gücün ilerler değilmi hem sonra 2 yıl sonra motosıkletlerde opşinılwaşing teknolajısı olacak yaaa:wiinkk:

yarına cıkmaya senedın mi varr dıye bır durum var .:)ALLAH sana uzun ömür versınde 2 yıl sonra neler cıkar neler alınır fıkırlerın değişir belki maddi gücün ilerler değilmi hem sonra 2 yıl sonra motosıkletlerde opşinılwaşing teknolajısı olacak yaaa:wiinkk:

katılıyorum sana daaa
opşinılwaşing teknolajısı olacak yaaa: :silent:

o özellik ne bilmiorum ben

2 sene sonra piyasada zelasun bulursan binersin. :mrgreen:

Doğmamış çocuğa mektup

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar