Görüşlerinize İhtiyacım Var/ Eagle XR 250CC

Merhabalar kısmetse ilk motorumu alacağım fakat bu konuda pek bilgim olmadığı için kararsızlık yaşıyorum ve adı çok fazla duyulmamış markalar hakkında da fikrim yok.
İlk başta pulsar alırım diye düşünüyordum fakat sonra süpermotoları görünce benim olmadı dedim :) piyasada çok fazla seçenek yok. Olanlar da benim bütçemi aşıyor. Aşmayan ise cc olarak düşük kalıyor. Kısacası bana yardımcı olabilir misiniz?
Bu motor hakkında bana bilgi verebilir misiniz? Yedek parça, kronik sorun, arıza çıkarma vs. hakkında; şimdiden teşekkürler.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bumoto-jinling-berk-motor%2Cda-kisa-ozel-kampanyalar-ve-supriz-hediyeler-496551755/detay

tutukan motor çok satan motor iyidir,
pulsar ,cbf150, tvs apache, ybr

macera arama hele uzak dogulu ile asla

iyi güzel doğru söylüyorsunuz da bana süpermoto tarzı ya da olacak birşey önerebilir misiniz? Yamaha'nın 125'liğe 8-9 bin vermek istemiyorum. Kötü mü hayır değil kalitesi için de birşey diyemem ama kısa vadeli düşünmediğim için 125'lik bir motor almak istemiyorum.

DKN

nerdeyse fiyat farkı yok gibi. hepsi birbirine yakın zaten. az daha koysan ybr, biraz daha koysan tricity pcx falan. biraz daha koyuyosun 250 cc katagorisi (hepisi 2.el de tabi) sonu olmayan bi yol işte

Son düzenleme:
Çok satan motor iyidir diye bir şey yok da, tutulmayan motoru aldığınızda motor çok iyi olsa bile satarken sorun olacağı gibi (hadi onu da geçtik, sineye çektik diyelim) servis konusunda sıkıntı çekebilirsiniz. Ayrıca motorun devamı gelmezse elinizde patlama ihtimali yüksektir. Aynı motoru Mondial, Kuba falan getirse alınabilir belki ama malesef o firmalar da böyle güzel modelleri bulamıyorlar. Kadırga'nın güzelim 250 cc endurosu bu şekilde heba oldu gitti.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bende şunu anlamıyorum zaten motor kusursuz müthiş ultra kalite olsa adı yamaha olucak suzuki olucak yani sym ucuzdu bilindikçe oldu yamaha parası bu ne merhem bu ne lahana turşuşu

SYM her zaman Yamaha kalitesinde motor üretiyordu, o yüzden de Yamaha fiyatında olması normal. Gerçi şu anda kazık fiyat açısından Yamaha ile yarışacak firma yok. 125 cc motorlara Yamaha diye 15 bin TL verenler kazıklanıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar