görüşleriniz..!

selam arkadaşlar yaklaşık olarak 6 yada 7 aydır siteyi takip ediyorum ama bu zamana kadar sadece okumakla yetindim. artık yavaş yavaş yazmaya başlayacağım sanırım. yıllardır motor almak istemişimdir ama bir türlü alamadım maddiyat malüm hepimizin problemi..:pale: artık yavaştan kendimi toparladım ve siteyi baya bi karışıtırdım şu anda kafamda olan cbr125 almak. köydeyken çok peugeot 103 ve 105 kullanmışlığım var çok da düşmüşlüğüm:) ama bu ilk vitesli tecrübem olacak sizden ricam bu konuda bana görüşlerinizi söylemeniz.
bayiler ile gün içerisinde konuştum her bayi farklı fiyatlar veriyor en uygunu anahtar teslim 4900 YTL ( banka kredisi v.b. koşulları sağlıyor ) dedi.
Acaba ne hangi yolu izlemeliyim elime çok fazla yok borca girip alıcam görüşleriniz neler öğrenmek isterim ?

öncelikle hoşgeldin.
arada kaynayıp, tanışma bölümüne başlık açmayı unutma :)

sonra, cbr125 için de site içi arama özelliğini kullanırsan bu motorun kullanıcılarının verdiği bilgiler yeterli olacaktır sanırım. :cat:

hoşgeldin öncelikle, yazılarını göndermeden önce tekrar bi okuyup , anlaşılabilir hale getirirsen iyi olur.

Siteyi takip ediyormuşun uzun zamandır, cbr125 ile ilgili yorumları okumuşundur diye düşünüyorum.

Bize sormak istediğin nedir tam olarak çözemedim??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar