Görünümü xmaxe benzeyen alternatif scooter

Merhabalar
Ev iş arası bazen de 150-200km kadar şehirlerarası yol gitmek için bir scooter almak istiyorum

Xmaxlerin kaslı yapısı ve tasarımı ve görünümü aşırı hoşuma gidiyor ama bütçemi çok aşıyorlar

Böyle xmax benzeri 6000tl civarında alabileceğim bildiğiniz maxiscooter var mı

Motosikleti
Ns200
Asyanin 150lik bir modeli vardı ama alıp toplaman lazim. Tasarım da xmaxe yaklaşamaz tabi. Bir de piaggionun eski modellerinden belki bulunabilir.

Ramzey star 125 mi 150 mi ne olması lazım ucuz ve biraz yapılı bir scoter bi bak istersen

ben de kymco xciting 250i ye bakıyordum da eski kasaları 8000 civarında var olmazsa biraz bütçeyi çıkmaya çalışırım 8000 e ama bi de motor çok ağır o da düşündürüyor biraz

Asyanin 150lik bir modeli vardı ama alıp toplaman lazim. Tasarım da xmaxe yaklaşamaz tabi. Bir de piaggionun eski modellerinden belki bulunabilir.

tasarımı xmax gibi olan tek bir motor yok :) hiçbiri yaklaşamıyor zaten de işte kaslı yapısı falan olsa da yeter
öneriler için teşekkür ederim, toplamakla çok da uğraşmak istemiyorum açıkçası :)

Ramzey star 125 mi 150 mi ne olması lazım ucuz ve biraz yapılı bir scoter bi bak istersen

teşekkür ederim öneri için inceleyeceğim

mondial 150 zat var temiz bulabilirsen güzeldir kendileri

teşekkür ederim, bakacağım buna da

Kendim kullaniyorum diye onermiyorum, cok kasli da sayilmaz ama Scarabeo bakabilirsiniz o fiyata. Oldukca dayaniklidir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...a-temiz-ve-bakimli-2013-model-688184373/detay

aslında çok hoş duruyor gerçekten de makine ama bu xmaxe göre neredeyse hiç kaslı değil :) teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Symnin var araştırın sağlam motorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar