görüntülü konuşma programı

merhaba

halihazırda gmailin hangoutsunu kullanıyorum ama bağlantı ile ilgili sorunlarım var.
skype kullanmayı beceremedim.

alternatif kullanan var ise tavsiyeleri rica ederim.
android ve bilgisayarda kullanılması tercih sebebidir.

gracias

skype çok basit aslında karsınızda arıcagınız kişiyi ekliyorsunuz ve arama tusuna basıyorsunuz arıyor. onun dısında ıphone var ise facetime kullanabılırsınız. şahsen ben facetime kullanıyorum skype dan falan cok daha ıyı.

Tango'yu kullanabilirsiniz. Windows, ios, android desteği var.

http://www.tango.me/download

Skype kotanın anasını bellemese aslında candır. Ama çılgınlar gibi yiyor işte.
Bir de tango'yu çok övüyor herkes ama ben kullanmadım

Ben normal telefon hattım üzerinden görüntülü görüşme yapıyorum. Hem de ek bir ücret ödemeden. ipohone hariç ön kamerası olan 3g bağlantılı (internet kullanmadan) tüm telefonlarla kendi normal konuşma tarifeniz üzerinden ek ücret ödemeden görüşebilirsiniz. Hattınızın 3g bağlantısı açık olmalıdır. Ancak kesinlikle internet kullanmadan yapıyorsunuz görüşmeyi. Tek yapacağınız şey, arayacağınız kişiyi görüntülü arama düğmesine basarak aramanız. Bende, çocuklarımda ve kardeşlerimde samsung ve benzeri telefonlar var. Sıkıntı yok görüşmede.

Ben normal telefon hattım üzerinden görüntülü görüşme yapıyorum. Hem de ek bir ücret ödemeden. ipohone hariç ön kamerası olan 3g bağlantılı (internet kullanmadan) tüm telefonlarla kendi normal konuşma tarifeniz üzerinden ek ücret ödemeden görüşebilirsiniz. Hattınızın 3g bağlantısı açık olmalıdır. Ancak kesinlikle internet kullanmadan yapıyorsunuz görüşmeyi. Tek yapacağınız şey, arayacağınız kişiyi görüntülü arama düğmesine basarak aramanız. Bende, çocuklarımda ve kardeşlerimde samsung ve benzeri telefonlar var. Sıkıntı yok görüşmede.

Ses yoluyla görüntü aktarımı mümkün değil internet kullanmak zorunda ancak operatör görüntülü konuşma için ek bir ücret almayabilir. Yani internet bağlantısı ücretsiz olsada veri yolları açık olması gerekir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar