görüntü modifiyeli ramzey sport 125 süperrrrr

selam arkadaşlar benim modifiyeli ramzey işte videolarda hız videosunuda cekmiştm ama motoru değil sadece dışı modifiyeli ( kapasitör lcd ekran neon jvc navigasyon teyp)
umarım beğenirsiniz iyi seyirler:rendeer:

[YT]kpIv7R0CwjQ[/YT]

Moderatör tarafında düzenlendi:
acaba bu modifikasyon sana kaça patladı? ayrıca motor yan gelse lcd ekrana elveda de :(

Gerçekten başarılı bir çalışma olmuş. Hobi olarak yapıyorsun sanırım.:)Saygılar...:cat: :bounce:

teyp haricinde 750 ytlye patladı jvc teyp navigasyonlu jvc tr distribitörünün armağnı (3500ytl)merak etmeyin kolonlar lc ekran hepsi carbon fiberle kaplı allah korusun kaza falan yapsam bitek onlar sağlam kalır

sg_1903 nasıl yani anlamadım bu motor tr ye gelince veda et motoruna ?? ne demek istedin

Son düzenleme:
ya kardeş bide bu motorun gündüz çekilmiş fotoları warsa eklesene ya pek ii gözükmüyo gece karanlığında ama harbiden eline sağlık kıyak yapmışın yaaaaa

way way motora bak be ama bana kimse yetişemez ben kanuni 100 cup var ona 5+1 baglamıştım sökmek zorunda kaldım polisler çok kızıyolar ama senin motor süper olmuş seni tebrik ederim süper yapmışsın kendinmi yaptın yaptırdınmı onu çok merak ettim neyse sana tavsiyem polis gördüne teyibin sesini kıs

heheh ilk aklıma gelen artçı oldu o izleyemiyorsa giderken bir anlamı olurmu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar