- Konu Yazar
Bu konu yani trafikte görünmez olduğumuz, gerçekten ciddi bir konu ve yeni başlayan moto hayatımda hep kulağımda küpe olan kuraldı ta ki dün üsküdar sahilde 320a otobüslerinin durağını dönünce 50metre boyunca uygulamadığım ve 50mt sonra bu araç kapısını açarsa ne olur diyerek 20km hızla şöförle göz göze gelmişken şöförün kapısını açmasıyla cereyan eden kaza anına kadar. Hızım düşüktü kurumalık full idi fakat dizliklerm çantadaydı sıyrıklara bu sebeple katlanıyorum.
Sağ elim kapı fren kolu gidon arasında kaldı eldivenim parmak eklemlerimi korudu da parmak ucu için aynı şey o kadar etkili olamadı.
Sonuç: kırık sağ el serçe parmağı, kopan tırnak ve 6-7 dikiş tüm bunlar serçe parmak son eklemde. artçım sadece omuz zedelenmesi yaşadı neyseki çok çok ucuz atlattık. Tek elle yazmak zor oldu.
Aman dikkat arkadaşlar park etmiş araçlara iyi bakın diyorum son olarak.
Sağ elim kapı fren kolu gidon arasında kaldı eldivenim parmak eklemlerimi korudu da parmak ucu için aynı şey o kadar etkili olamadı.
Sonuç: kırık sağ el serçe parmağı, kopan tırnak ve 6-7 dikiş tüm bunlar serçe parmak son eklemde. artçım sadece omuz zedelenmesi yaşadı neyseki çok çok ucuz atlattık. Tek elle yazmak zor oldu.
Aman dikkat arkadaşlar park etmiş araçlara iyi bakın diyorum son olarak.