görünen şey motor mu? değil mi?

[403]ForbiddenYou are not permitted to view this page.
--------------------------------------------------------------------------------
Possible Reasons:
The CGI script requested does not have executable permissions set.
A directory index has been requested in a directory for which such requests have been specifically disallowed.

diye bir yazı çıktı bende :silent:

No results were found containing ""
Suggestions:

Check your spelling.
Try similar words.
Make your search more general BENDE DE BU ÇIKTI. ANALJEZİ BİŞEY YAPICAN DOĞRU YAP LÜTFEN. :salut:

[403]ForbiddenYou are not permitted to view this page.

--------------------------------------------------------------------------------

Possible Reasons:
The CGI script requested does not have executable permissions set.
A directory index has been requested in a directory for which such requests have been
bu yazıdan başka hiç bişi görmedim bende motorada hiç benzemiyor

Link'i düzelttim arkadaşlar bakabilirsiniz

1344p1zi.jpg

Bİ canlardırma yapalım motorla gidiyos bişey oldu tek elini bıraktın hüüüp die motor kolunu emdi diğer taraftan seninle beraber bir et yığını olarak çıktı o açıdan tasarım hatası diyorum ben komik bile değil üstelik motorda değil diye düşünerek

bi anda yorumumu paylaşırım ben engel olamaz ve durduramazsınızzzz nihahahaaaa saygılar....

3 tekerlekli bir alet, ön teker aslında 2 teker.. tam bi tasarım saçmalığı yani :)
bi de jet motor koymuş 3 tekerlekli alete, nasıl viraja girecen o öndeki 2 tekerle..

G

Guest

Arkadaşlar böyle bir motor olurmu olmaz mı yorum yapmıyorum...Fakat bu resim hakkında bir yorum yapabilirim ..Bu resim gerçek bir resim değil.Çok güzel bir 3d çalışması yapanların eline sağlık demekten başka birşey yok. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar