görünebilir olmak için ilginç bir öneri.

görünür olmak için aklımda bişey var aslında. kask üzerine polis otosu tepe lambasına benzer birşey takılsa ve bu lamba şarj edilebilir bir pil ile çalıştırılsa gece gündüz uzaktan bile farkedilmemek için bir neden kalmaz diye düşünüyorum.

bazı arkadaşlar gülebilir ama trafikte farkedilebilmek bir motosikletlinin kendi hatası dışında kalan kaza riskini minimuma indirmektir.

bunu uygulamış bir motosikletliye çarpmış sıkıştırmış bir araç sürücüsü eger görmedim derse asmak gerekir o kişiyi oda ayrı bir mevzu

Bu konu daha önceden de konuşulmuş idi..
Ve o tür bir ikaz flaşörü takmanın/bulundurmanın kanunen yasak olduğunu öğrenmiştik o zaman..

Hatta yanlış hatırlamıyorsam birileri motosikletler için ayrı bir renkte ikaz flaşörü kullanımının resmi makamların gündemine geldiğini ama kabul edilmediğini de yazmıştı..Gerçi Türkiye'de mi başka bir ülkedemiydi hatırlamıyorum bahsedilen uygulama için..

Beri yandan ben kesinlikle kaskımın tepesine öyle bir lamba takmam..Bir ihtimal artçı selesinin arkasına polislerde olduğu gibi bir çubuk üzerine tepe lambası takılmasına sıcak bakabilirim..Ama kaska asla :)

oldu olacak boynumuza da birer çıngırak takalım..:queen:
şaka tabi..kimse tepesinde bi lamba filan istemez.ama benim projem hayata geçtiğinde hepimiz rahat nefes alacağız arkadaşlar....
maske diye bir film vardıya.. orada küçük bir korna ile öndeki arabaların camları patlıyordu..
ona benzer, anlık ses çıkararak cam çerçeve indirebilen gerekirse sonik de olur bir icat peşindeyim...
birkere hedefe giren ömür boyu sağında solunda (yaya iken bile) motosiklet arar..tabi yol vermek için...:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@sametagir katılıyorum.

jaboncularda oyuncakcılarda 5- 15 liraya pilli el fenerleri var led li güzel ışık verıyor flaşorude var. genelinde şasede bir yerlere baglanacak abratıda oluyor. al arkaya tak görmeyen kalmasın mototu aman dikat arkadan gelenın gözünü almayacak şekilde hafif aşagıya meyil ver arkadan gelenın gözünü alırsa seni gerçekten gözemez. :)

Kanunen yasak olduğundan. Motosikletimize kedigözü takmamız daha mantıklı olur ;)

Bir ihtimal artçı selesinin arkasına polislerde olduğu gibi bir çubuk üzerine tepe lambası takılmasına sıcak bakabilirim..Ama kaska asla :)[/QUOTE]

evet artçı arkası anten lamba olabilir ama kaskın üstü en basitinden aerodinamik açıdan sürücü için sıkıntı yaratır...

Bir ihtimal artçı selesinin arkasına polislerde olduğu gibi bir çubuk üzerine tepe lambası takılmasına sıcak bakabilirim..Ama kaska asla :)

Yemin ederim bunu ben düşünmüştüm :cherry:
Şaka biryana sanırım en etkili ve en masum şekli bu olurdu.Daha önce düşünmüştüm yapmayı unuttum.Hatırllattığınız iyi oldu. Bir prototip hazırlarım yakında. Milli bayram gibi buluşmalarda ufakta bir bayrak eklemeside yapılır gerekirse

Ben görünür olmak istemem doğrusu...
Görünce ezmeye çalışıyorlar çünkü:queen::queen::queen:

Abi link gayet orjinal çatır çatır yürüyor nasıl göremedinki?:silent:

Yazıya tıkla abi yazıya:cherry:

bence kaskın üstünde hiç hoş olmaz hem racing kullanıcıları için rüzgar problemi var 300km hızla giderken lamba mamba kalmaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar