Görkem'e Hoşgeldin Toplaşması :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet arkadaşlar MT'nin karizmatik cıbırcısı :cherry: sevgili kardeşimiz :rendeer: Görki'miz vatana bu akşamüstü saat 16:00 sularında ayak basmıştır :mrgreen:

Kendisine hoşgeldin diyor ve 21/06/2009 pazar günü saat 18:00 de bağdat caddesi Old English Pub'da görüşmek dileğiyle tüm Görkem hayranlarını :p hepinizi mekana bekliyoruz :)

Tekrar hoşgeldin GÖRKİİİ :rendeer: :rendeer:

Super Moderator
Hoşdöndün bir daha Görkem..

21.06 18.00 Old English ajandada:cat:

Hıh toplanın bahane arıosunuz zaten toplanma için :p

hasana güle güle görkeme hoşgeldin.. Mt'de uğurlama ekibi kuralım :p

sevgili mt üyeleri,
görkem arkadaşımızı uçağın kapısından aldım annesinin ve babasının şefkatli kollarına kadar bıraktım :p ukrayna çok bozmuş bu çocuğu buluşmaya herkes gelsinde bi düzeltelim şunu :p

bana bişi getirmemişmi :p

getimiş abi emanetin bende :)
Ama sana verirmiyim bilmiyorum :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:28 AM ----------

Hıh toplanın bahane arıosunuz zaten toplanma için :p

aman bir cumlenin icinde TOPlanma gecmesin hemende uzerine alınırsın zaten :)
Nerden duyuyorsun goruyorsunda hemen yorum yapıyorsun anlamıyorum :)
cekiyormu ne :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:29 AM ----------

sevgili mt üyeleri,
görkem arkadaşımızı uçağın kapısından aldım annesinin ve babasının şefkatli kollarına kadar bıraktım :p ukrayna çok bozmuş bu çocuğu buluşmaya herkes gelsinde bi düzeltelim şunu :p

duzeltelim Yusufum duzeltelim :)
bugune kadar oradan reklamları gecipte bizi kasabın onundeki kediler gibi bırakan adamı artık ne yaparız bilmiyorum :bounce:

Hoşgeldin Görkem .Kalıcı olman dilegiyle:p

:rendeer:

Son düzenleme:
görki hoşgeldin gelmek isterdim ama malesef aradaki 800 km ve işim engel oluyo:salut:

Hoşgelmiş Görkem:)! Bu haftasonu pek planım olmadığı için gelme ihtimalim yüksek fakat kesin değil.

getimiş abi emanetin bende :)
Ama sana verirmiyim bilmiyorum :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:28 AM ----------

aman bir cumlenin icinde TOPlanma gecmesin hemende uzerine alınırsın zaten :)
Nerden duyuyorsun goruyorsunda hemen yorum yapıyorsun anlamıyorum :)
cekiyormu ne :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:29 AM ----------

duzeltelim Yusufum duzeltelim :)
bugune kadar oradan reklamları gecipte bizi kasabın onundeki kediler gibi bırakan adamı artık ne yaparız bilmiyorum :bounce:

erhancım terbiyemi bozdurma bana burda efendi ol :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sıkıştırmayın çocuu gelir gelmez hediye mediye diye o sizin bildiğiniz editörlerden değildir gayet te efendidir :mrgreen: ayrıca bütün gerçek :mrgreen: hediyeleri de bana vericek :cherry: hıhhh :mrgreen: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar