- Konu Yazar
Suan aradayiz, ilk yarida 10 dk lik motor sahneleri sizi keyiften gebertecek cinsten.. Tom öttürüyor yine..
Şimdi yukarıda Ant-man den zevk aldım kişiye sormak lazım, Ergen esprilerinin ve ergen aşkı bol miktarda kullanıldığı filmde ne keyfi almış? Ayrıca Terminatör demiş, terminatör felsefesinden bi haber olarak yaşayan vatandaş.
Şimdi yukarıda Ant-man den zevk aldım kişiye sormak lazım, Ergen esprilerinin ve ergen aşkı bol miktarda kullanıldığı filmde ne keyfi almış? Ayrıca Terminatör demiş, terminatör felsefesinden bi haber olarak yaşayan vatandaş.
Hımm divxplanet çok beğenmiş hımm. Duvarlara afiş asan ergen, sana mutluluklar duvarda afişlerin ile beraber.
Hımm divxplanet çok beğenmiş hımm. Duvarlara afiş asan ergen, sana mutluluklar duvarda afişlerin ile beraber.
Simdi bu konuda da vuku bulacagi uzere gecmiste bu arkadasin agır bir ergen oldugunu belirtmistim defalarca.Guzel bir tespit tebrik ediyorumŞimdi yukarıda Ant-man den zevk aldım kişiye sormak lazım, Ergen esprilerinin ve ergen aşkı bol miktarda kullanıldığı filmde ne keyfi almış? Ayrıca Terminatör demiş, terminatör felsefesinden bi haber olarak yaşayan vatandaş.
Hocam kafayı mı yediniz, hayretler içerisindeyim. Adam beğendim demiş geçmiş işte. Tamam 3. sınıf Amerikan aksiyonlarını ben de sevmem ama inanılmaz iyi olduğuna inandığınız marjinal zevklerinizle insanları yargılamaktan vazgeçin, herkes Kubrick sevip Nuri Bilge'ye tapınmak zorunda değil. Yaşınızla ilgili de ciddi soru işaretleri doğurdunuz kafamda. Bu kadar ergen vurgusunun başka bir açıklaması olamaz.
Hayret ki ne hayret.