Gopro hero3

youtube da 100 milyon tane kayıt var. bu arkadaşın kaydını bekliyorsun. ilginç milletiz

https://www.youtube.com/watch?v=kcRAYdpDhKs titreme engelemesi icin restore yaptırdım o yuzden vıdeo donuyor o restore bıtınce akıcı sekılde ızleyebılırsınız 1080pde

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------

youtube da 100 milyon tane kayıt var. bu arkadaşın kaydını bekliyorsun. ilginç milletiz

Atacagım vıdeo bıraz anlamlı ve aramızda bazı kısılerın ıcınde oldugu bı vıdeo oldugu ıcın demo yerıne kendı cektıgım bı kayıtı atmak ıstedım :)

https://www.youtube.com/watch?v=kcRAYdpDhKs titreme engelemesi icin restore yaptırdım o yuzden vıdeo donuyor o restore bıtınce akıcı sekılde ızleyebılırsınız 1080pde

sizinki hangi modeli?
Bende black edition var gopro studio'yu kullanıyorum video düzenlerken ancak mb' olarak çok yüksek rakamlar çıkıyor. Pc bazen donuyo vs durumları çok yaşıyorum :) orjinal editlenmemiş videolar bile 15dk'lik en son video ham haliyle 3.5 gb.. Nasıl başa çıkıyosunuz bu durumla?

sizinki hangi modeli?
Bende black edition var gopro studio'yu kullanıyorum video düzenlerken ancak mb' olarak çok yüksek rakamlar çıkıyor. Pc bazen donuyo vs durumları çok yaşıyorum :) orjinal editlenmemiş videolar bile 15dk'lik en son video ham haliyle 3.5 gb.. Nasıl başa çıkıyosunuz bu durumla?

15 dakikalık bir video 3.5 gb yer kaplıyor eger bundan sıkayetcıysenız ayarlardan cozunurlugu dusurup o sekılde cekebılırsınız ki daha az yer kaplar bende hıc donma olmadı

15 dakikalık bir video 3.5 gb yer kaplıyor eger bundan sıkayetcıysenız ayarlardan cozunurlugu dusurup o sekılde cekebılırsınız ki daha az yer kaplar bende hıc donma olmadı

yok düşürmem ayarlarımı :cherry:

hani benim bilmediğim pratik bi çözümü olan var mı diye bi yokliyim dedim ortamı :cat:

Dostum onları biliyorum da burdaki bi kullanıcının kaydı daha sağlıklı olur diye düşündüm

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------

dostum hero 3 ün hangi modeli ona göre tavsiyede bulunayım

White olması lazım

Dostum onları biliyorum da burdaki bi kullanıcının kaydı daha sağlıklı olur diye düşündüm

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------

White olması lazım

Bakın bu Hero3 White. Wifi'sinden Iphone'a bağlanıp Periscope'da canlı yayın bile yapabiliyor.

4 al dedi arkadaş ya o da para vericek ona yöneldim, acele karar vermeyim alcak olursam dönerim size
Benimkini al yada alma sana bu hero 3 ve 4'lerle ilgili bi gerçeği söyleyim. Kamera oldukça büyük. 100km üzeri hızda giderken kaskını geri çekip rahatsız ediyor boynunu zorluyo. Benim kamera Aralık 2012'de İtalya Roma Mediamarkt'tan alınma bu arada. Tahmini 1.5-2 yıl daha pil ömrü var. Tek şarjla 8gb SD kartın yarısını doldurursun 720P de sanırım. 1080P'si Hero 3 White'ın pek başarılı değil, 1080P şartsa Silver veya Black edition almalısın. 1080P'si başarılı derken uyduruk Sj4000'ler gibi değil tabi, görüntü çok akıcı fakat netlik o kadar da artmıyo 1080P yaptın diye.

doğrudur, hero 4 session al dedi arkadaş bana o küçük oluyomuş sanırım ona bakıcam yarın mediamarkt'ta, ateş pahası bu aletler ya :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar