GoPro çekimleri...

Havaların iyi gitmesi en çok bizlere yaradı.2014'e motor üzerinde girdik.Öyle de gidiyor.2014'ün ilk çekimlerinden bazılarını paylaşmak istedim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Video geçişler hoşuma gitti elinize sağlık..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Youtube a yüklemesi ne kadar sürdü acaba ?

Sorması ayıp hocam araştırarakda bula biliriz aslında ama . Ne kadar fiyata aldınız kamerayı ?

Geçişler ve çekimler canavar. Özellikle göğüs bağlantı aparatıyla çekilenler.

video süper olmuş gerçekten eline sağlık :cat:
bu arada düzenleme yapmak için kullandığın program nedir acaba?

Teşekkürler :cherry:
Edit için GoPro Studio kullanıldı.
Fiyat olarak sportcity'den bakabilirsiniz.Kampanyalı olarak aldım.Güncel fiyatları nedir bilmiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:52 ----------

Bu arada çekimlerde NC700S ile yardımcı olan Reşit arkadaşımada teşekkür ederim :D

Cihazın çekim kalitesi güzel,fakat bence kamera biraz aşağıda konumlanmış
Ekranın genelini ya ön cam yada yakıt tankı kaplamış,Ön cam olmasa daha iyi olabilirmiş gibi
Tabii benim düşüncem

emeğinize sağlık güzel olmuş. bende hero3 silver edition aldım ama daha tecrübe etme fırsatım olmadı.

şunları paylaşmayın arkadaş ya :( motorumun olmadığı şu günlerde çok acı çekiyorum, motorsuz geçen her günüm ızdırap resmen :(( fak the bus

ben de gopro studio kullanıyorum ama bu şekilde geçiş efekti yok ya da ben mi bulamadım ne
bir de müzik nasıl ekledin onu merak ettim.benim programda müzik ekleyemiyorum bir türlü

reşit arkadaşa da şaşırdım doğrusu... geçen yaptığım müzikli videoya demediği laf kalmamıştı :sunny: bu videoda nasıl zevkle yardımcı olduysa hayret

ben de gopro studio kullanıyorum ama bu şekilde geçiş efekti yok ya da ben mi bulamadım ne
bir de müzik nasıl ekledin onu merak ettim.benim programda müzik ekleyemiyorum bir türlü

reşit arkadaşa da şaşırdım doğrusu... geçen yaptığım müzikli videoya demediği laf kalmamıştı :sunny: bu videoda nasıl zevkle yardımcı olduysa hayret

senin motor 4 silndirse genelde sesini dinlemeyi tercih ederler, ama nc700 olunca bide video geçiş efektleri güzel olunca sestende beklenti olmayınca, videonun güzel hazırlanması ayarlanması, tatlı bir seda bırakır yüzde :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar