Google Mars hizmete girdi

''Google Mars'' hizmete girdi

Bir numaralı arama motoru Google,dünyanın uydudan çekilmiş görüntülerinin yer aldığı ''Google Earth'' programından sonra, Mars gezegeninin haritalarının görülebildiği ''Google Mars'' hizmetini internet kullanıcılarına sundu.

Google Earth ekibinden Chikai Ohazama, çalışmayı Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) ve Arizona Üniversitesi ile birlikte yürüttüklerini belirterek, ''Kızıl gezegen her zaman, dünyadakileri cezbetmiştir'' dedi.

Ohazama, Google'ın elinde, çok ayrıntılı bazı Mars haritalarını internette yayımlayabilecek Google Maps teknolojisini bulunduğunu belirtti. Google'ın yeni hizmetine ''www.google.com/mars'' adresinden ulaşılabiliyor.

www.google.com/mars

Super Moderator
Yandık desenize...
mete_han şimdi de Mars'tan arsa satmaya başlayacak bise screen shotlarla.:p:queen:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Abi onu bırakın şu google ne büyüdü be, hayatımızdan çıkmaz oldu bir iki seneye kadar kendi adını taşıyan donanım parçaları (anakart, sürücü, bellek vs.) bile görebiliriz. Helal olsun gerçi hakediyorlar hep birinci sınıf hizmet. :cat:

yok aga böyle olmayacak tası tarağı toplayıp oraya iltica edecem avrupa bitti amerika zaten fıss kendilerine hayırları yok en güzeli mars a göçmen olmak eh nede olsa heryerde bi türk bulunur sizide orada ben temsil edeyim bari

bi inceliyeyim bakalım haritayı nereleri kondu yapmaya müsait olmazsa kafama göre parseller gelecek kozmonotlara satarım coponlara amerikalılara filan:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
movl

marsta satılık arsa
bayandan sigara içilmemiş full aksesuarlı

olcan138' Alıntı:
Yandık desenize...
mete_han şimdi de Mars'tan arsa satmaya başlayacak bise screen shotlarla.:p:queen:

abi hayal gücüm geniştir...olabilir...

ama ben bu görselliği beğenmedim...hoşuma gitmedi...:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hemen emlak işine girem orda :p
taze bokun sineği çok olur :p

::rantinp: ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp: yok ole beleş önce ben dedim alacak olan benden alsın zaten bi mafya ile anlaştım istesenizde izinsiz giremzsiniz::pokey:: ama yok abey zaten biz senden alacaktık derseniz anlaşırız ::shake2::

marsta dünya manzaralı 4kata imarlı arsalar satılıktır zemin etüdleri yapılmış

bu arda inşaat malzemeside satılır başkasına gitmeyin..::xtongue:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar