Foxconn şaka değil. Yaptığı basit bir şey de değil. Ancak bu, taşeron firma olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Elinizdeki telefonun üzerinde Foxconn yazmıyor. Ortak şirketler de değil. Foxconn üretici sadece.
İnsanlar iphone almak istediği müddetçe iPhone üretilecek, maliyet biraz daha yüksek olsa da. Dediğim gibi, zaten kâr marjı düşük bir şirket de değil. Apple giderse, Foxconn çok büyük ve tuzlu bir müşterisini kaybedecek, onun için yaptığı yaptırım da bir süre atıl kalacak... Görün bakın n'olacak...
Şimdi şu konu da anlaşalım bu firmalar 00000.1 centi hesaplayan firmalar ve buna göre plan ve yatırım yapan firmalar siz olsanız 3e üreten kendini ve altyapısını kanıtlamış bir firma varken , 15e ne olduğu belirsiz bir firma ile iş yaparmısınız ? İphone maliyet raporlarına bakarsanız daha iyi anlarsınız beni , inanın bu işin içinde olan birisi olarak söylüyorum foxconn denilen firma belkide bugün telefonunuzun şarj soketini temin eden bir firma , ben pentium 133 işlemcili anakartlar da foxconn lpt portlarını gören bir insanım..Bu durum da siz olsanız ne yaparsınız