Google drive

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Drive dan buraya fotoğraf yüklenebiliyor mu. Cep telefonundan fotoğraf yüklemenin bir yolu var mı
Teşekkürler şimdiden

Motosikleti
Kanuni Seyhan MZ 301 - 2001
Fotoğrafınızı hızlıresim .com gibi sitelere yükleyip verilen linki kopyalayıp buraya yapıştırabilirsiniz.

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Fotoğrafınızı hızlıresim .com gibi sitelere yükleyip verilen linki kopyalayıp buraya yapıştırabilirsiniz.

İmagejack sitesini kullanıyorum bilgisayar dan ama cep telefonundan yapmanın yolu var mı onu öğrenmek istiyorum

Daha önceki paylaşım

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/204337-2020-karadeniz-ic-anadolu-turu.html

Son düzenleme:
drive dan buraya sadece link atabilirsin
onuda ayarlarını herkese açık yapmalısın ki başkaları da görüntüleyebilsin

buraya resim atacaksan resim upload sitelerini kullanman gerekiyor

Motosikleti
D400
Forumun en büyük eksiklerinden birisi foto upload ın kendi bünyesinde olmaması.

eski konulara yardım amaclı bakıyorum, cogu fotoğraf ucmuş gitmiş.

ne yazık ki upload sitesine yükleyip "forum link" kısmını kopyalayıp buraya yapıştırman lazım.

Motosikleti
Yok
Forumun en büyük eksiklerinden birisi foto upload ın kendi bünyesinde olmaması.

eski konulara yardım amaclı bakıyorum, cogu fotoğraf ucmuş gitmiş.

ne yazık ki upload sitesine yükleyip "forum link" kısmını kopyalayıp buraya yapıştırman lazım.

Bu tip sitelerde en buyuk kaynak masrafi disktir, fotograflari kendin saklaman, bulundurman, servis etmen icin buyuk miktarda disk kullanimi gerekir. Kimse de buna yanasmaz :)

Disk cok pahali degil aslinda ama masraf kapisi sonucta. Hetzner'de 100GB disk kullaniyorum, sanirim 4 euro aylik oduyorum disk icin.

Motosikleti
D400
Bu tip sitelerde en buyuk kaynak masrafi disktir, fotograflari kendin saklaman, bulundurman, servis etmen icin buyuk miktarda disk kullanimi gerekir. Kimse de buna yanasmaz :)

Disk cok pahali degil aslinda ama masraf kapisi sonucta. Hetzner'de 100GB disk kullaniyorum, sanirim 4 euro aylik oduyorum disk icin.

Fotografları yuksek kalite eklemeyi önlersek 100 kb civarı bir yükleme yaparak maliyeti biraz kısabilirler diye düşünüyorum.

Sitenin gelir kısmını bilmiyorum ancak biraz yatırım yapılması gerektiğini düşünüyorum

Motosikleti
Yok
Fotografları yuksek kalite eklemeyi önlersek 100 kb civarı bir yükleme yaparak maliyeti biraz kısabilirler diye düşünüyorum.

Sitenin gelir kısmını bilmiyorum ancak biraz yatırım yapılması gerektiğini düşünüyorum

Turkish stayla, ne kadar az yatirim o kadar fazla kazanc.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Hetzner'de storage aylık 2.90 Euro 100GB olanı. 1TB paket seçersen aylık 7.90, 2TB ise aylık 9.90.
Çalıştığım yerde hızlı olması gerekmeyen yedekler ve upload/download edilen dosyaları saklamak için 2TB olanını almıştım, sanal makinalar ekleyip kullanıyorum, yaklaşık 100-200mbit arası biz hızı var ama yetiyor.

Forum için de benzeri bir sistem kullanılabilir ama olacağını hiç sanmıyorum.

Motosikleti
Yok
Hetzner'de storage aylık 2.90 Euro 100GB olanı. 1TB paket seçersen aylık 7.90, 2TB ise aylık 9.90.
Çalıştığım yerde hızlı olması gerekmeyen yedekler ve upload/download edilen dosyaları saklamak için 2TB olanını almıştım, sanal makinalar ekleyip kullanıyorum, yaklaşık 100-200mbit arası biz hızı var ama yetiyor.

Forum için de benzeri bir sistem kullanılabilir ama olacağını hiç sanmıyorum.

Kontrol ettim de, SSD volume €0.40/mo gorunuyor, nasil 2.90/mo oluyor acaba ? :)
Siz SSD degil de, spin-drive mi kullaniyorsunuz?

drive da herkese açık bi klasör oluşturup onun linkini buraya atabilirsiniz hocam.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Kontrol ettim de, SSD volume €0.40/mo gorunuyor, nasil 2.90/mo oluyor acaba ? :)
Siz SSD degil de, spin-drive mi kullaniyorsunuz?

Server üzerindkei diskler hariç ayrıca storage kiralıyorlar. NAS gibi düşün, onu serverlara autofs servisi ile mount edip kullanıyorum. Uzaktan bağlanma imkanı da var. Servera eklenen disk değil yani, onlar ssd disk olunca pahalıya geliyor.
bir ara aynı servisi evdeki raspberry pi'de çalışan owncloud üzerindeki dosyaları yedeklemek için de kullanmıştım.

Şunlar benim bahsettiklerim: Storage Box diye geçiyormuş: https://www.hetzner.com/storage/storage-box

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar