Gönlümce motora binmek için otolardan İZİN İSTİYORUM / AYŞE ŞULE BİLGİÇ

Bazen reklam türünde yazdığı yazılardan pek hoşnut olmuyordum.
Ama bu haftaki yazısı çok güzel olmuş.:rendeer:Maalesef sadece biz bu paragrafların tamamını okuruz.Otomobil kullanıcılarının tamamını okuyacağını zannetmiyorum.

ayse sulenın ellerıne fıkrıne tecrubelerıne saglık ve su an canım delı gıbı motora bınıp ucmak otobanda o ruzgarı hıssetmemk ıstıyor..ama 3 bıradan sonra bunun en basta bana ve sonra dıger her tulru canlıya haksızlık oldugunu dusunerek evden ayrılamama....bu bılınce kac otomobıl surucusu var..el kaldrısınlar........tabıkede belkı 100de 1 belkı ıkı..aramızdakı fark bu canlıya saygı ozgurluge tabiii ve hayatın daha ıcınde olmak ve onu dhada ıcınde hıssetmek..herkese kazsasızz belasız ve omur boyu keyıflı surusler..ii geceler..

Ne yalan söyleyeyim okuken gözlerim doldu.O kadar can veriliyor ve o kadar insanın can yanıyor ki, bir sağlık çalışanı olarak sürekli motorsiklet kazaları ile karşılaşmaktayım ve ve bu kazalar beni motor almayı düşünen bir insan beni endişelendiriyor.Şu an hastanemizde motorsiklet kazası geçirmiş felç olan bir hastamız var.Acil servise gün geçmiyor ki bir kaza daha gelmesin.Bu arada bisiklet kazaları da hayli fazla.
Yol yok, bilinç yok, eğitim yok, koruma yok, kanun yok
Bilmiyorum daha önce yapıldımı ama bu konuya dikkat çekmek için tüm motorsiklet grupları birleşerek toplu sürüş yapılmalı ve medyanın dikkati çekilmeli diye düşünüyorum.Ne bileyim aklıma bundan başka bir şey gelmiyor.Çünkü bu böyle gitmemeli bir şey yapmalı......

Anlamlı bir konuyu ele almışsın AŞB. :rendeer:

Emeğine sağlık..:cat:

Erhan teşekkürler sanada..:wiinkk:

yazınızı ilgiyle okudum umarım sesimiz duyulur.
babam da yazıyı büyük bir endişeyle okudu "bu yazıyı kes ve duvara as motosiklet hayalini kurmaya başladığın an bunu oku, boşa vakit geçirme" diyerek endişesini dile getirdi :)

İfade şekli ve anlaşılırlığı ile harika bir yazı:cat:gerçekten düşüncelerime tercüman bir yazı:rendeer:
Fakat bu memlekette bu yazıyı (bana göre) sadece biz MT üyesi ve Motosiklet tutkunu misafirler, belki 5-10 misafir otomobil kullanıcısı okuyabilecek......
Biraz eleştiri gibi olsada, havanda su dövmeye benziyor bu:pale: bu sorunların bir nebze düzelmesini istiyorsak, trafikte hareket eden tüm bireylere ulaşmanın ve kendimizi anlatmanın yolunu bulmalıyız!
burada öncelikle medya'ya daha yakın ve etkin olabilecek kişi ve kuruluşlara görev düşer sanırım!
2Teker bu konuda bir öncülük yapamzmı?

Erhan sağol...

Son düzenleme:
Az önce evden çıkıp işe gelmek için boğaz köprüsünden geçtim.Tam köprünün çıkışında arkamda beyaz bir otomobil varken birden bire zebani gibi siyah bir chevrollet minivan belirdi.En sağdaki şeritte dibime girmiş ve aynı şeritte beni sollamaya çalışıyor.Elimle açıktan geçmesini işaret etmeme rağmen inatla aynı şeritte beni zorlamaya devam etti.En sonunda sol şeride geçip yanımda yavaşladı ve bana "ne var?" gibilerinden el haraketleri yapmaya başladı.Elimin tersiyle "niye açıktan gitmiyorsun9" gibilerinden işaret yapınca organizma birden delirdi.Ağız haraketlerinden küfüre başladığını anladığım organizmaya bende anlaşılır derecede "s..... g..!" dedim.Organizmanın bıngıldağı hepten devre dışı kaldı zannedersem ve arabayı üzerime sürmeye başladı.Ben Beşiktaş sapağından ayrılmak zorundaydım.Organizmada Mecidiyeköy tarafına gidecekken arabasını üzerime sürmeyi tercih etti ve ben frene olanca gücümle asılıp arkasında kaldım.Açık söylemek gerekirse bir insanın yüzünüze baka baka sizi öldürmeye çalışmasını sadece filmlerde görmüştüm.Askerliğimi çok civcivli bir yerde yapmış olmama rağmen hayatımda en korktuğum anlardan biridir.Ben sapaktan içeri girdiğimde organizma tekrar sert bir manevrayla yoluna devam etti.O sırada tersten gelen motorlu polisi gördüm ama anayolda geri dönmeyi pek mantıklı bulmadığım için devam ettim.Aracın plakasını almaya çalıştım ama sondaki rakamları alamadım.34 PT XXX plakalı Chevrollet minivan araçtı.Sizin anlayacağınız hiç bir yazı,ceza veya sopa bu herifleri adam etmeye maalesef yetmez.

Çok güzel bir yazı.Ve de beni etkiledi gerçekten.Teşekkürler Ayşe Şule Abla, teşekkürler Erhan Abi.:cherry:

aylardır okuyorum Ayşe Şulenin yazılarını,bendeki bu motor aşkına sebep olan kişidir... onunla öğrendim ben hemen herşeyi, kaskımı onun sayesinde her motora binişimden kafama geçiriyorum... Keşke birazcık daha duyarlı bir trafik anlayışmız olsa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar