Gölcük'ten İ s m a i L

Hepinize merhaba. 36 yaşından sonra motosikletlere merak saldım. Ehliyet kursuna yazıldım ve -başlangıç için- 2. el bir Ramzey 100 Cub aldım. Sürüş ve mekanik tecrübelerinizden istifade etmek isterim, yardımlarınızı bekliyorum. Hepimize kazasız ve keyifli sürüşler diliyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cat: aramıza hoş geldin :cat:

hoşgeldin, kesinlikle gaza gelme ve kontrol hep sende olsun. kazasız sürüşler dilerim :)

dishy, vlad1462 teşekkür ederim. vlad1462'ye hayırlı teskereler diliyorum.

hoşgeldin hemşerim..
boş alanlarda sürekli antreman yap motoru ve kendini tanı..:)

vedat kaya, hoşbulduk, teşekkür ederim. Belirttiğin gibi trafiğe çıkmadan devamlı alıştırma yapıyorum. Temmuz ayında da ehliyet sınavına gireceğim ve trafiğe bu tarihten önce çıkmayı düşünmüyorum.

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

hosgeldin abi.. simdi ehliyet yok yani yakalanırsan nolcak cok cezası varmıs =) insala yakalanmazsın :)

hoş geldin arkadaşım..site içerisinde o kadar çok bilgi varki faydalanabileceğin..arkadaşlar sana sadece sıkı bir dost olarak işine yarıyacak..siteyi ve yazılanları takip edersen ..çok istifaden olur..ben öyle yaptım..tekrar hoş geldin

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar