gökhan taş kaza yapmıştır

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Massey Feguson şahsen çok beğendiğim bir traktördür:) Dayımda hala çalışan bir 1964 MF 135 bulunmaktadır:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:51 ----------

Geçmiş olsun tekrar Denizli ve soyadı görünce bir an akrabamı dedim. Umarım kısa zamanda toparlarsınız.

Massey Fergusonu bir anadolu çocuğu olarak iyi bilirim de acaba dedim bu metehan abinin masseyinden mi? ama değilmiş :)

Cok gecmis olsun. Allah'tan acil sifalar dilerim.
Bu arada motor kilitlendi derken tam olarak ne oldu anlatabilirmisin?

Geçmiş olsun Gökhanım tekrardan, geçici bi hafıza kaybı durumu oluştu şimdi toparladı işe başlıyor adam yarın, kaskın önemini vurgulamak lazım arkadaşlar, gökhanın söylediği buydu "abi kask olmasa gitmiştim" ucuz bi kask olsa yine daha kötü sonuçlar doğuracaktı bu kaza bunu ifade etmek lazım

tiger gibi vitesli bir motorda motor kilitlenmesinden kaza yapmakta baya maharet ister,
hele virajda motor yatıkken değilde dümdüz yolda olduysa bu kaza dahada ilginç.
debriyaj kolu sol elin 2-3 cm uzağında basıverseydiniz keşkede motosikletiniz dağılmasaydı,
sizinde canınız yanmasaydı. ben yamaha bws100 ile 60km hızla giderken motor şişti
arka teker kilitleniyodu neredeyse trafik içinde olsam arkadakiler üzerime çıkardı kesin
çünkü zınk diye durdu motor. debriyajda 10km hıza düşene kadar bırakmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar