gökhan taş kaza yapmıştır

Geçmiş oLsn allah kimsenin başına vermesin inş kalıcı bir sakatlığı olmaz..

Geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda iyileşir.

Ben de benzeri bir durumu bir bisiklet kazasında yaşamıştım. Ertesi gün normale döndüm ama kaza ve sonrasındaki birkaç saati hala rüyaymış gibi hatırlarım. Çok geçmiş olsun.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
geçmiş olsun motor ne marka modeldi ?

Büyük geçmiş olsun.Umarım en kısa sürede eski saglıgına kavuşur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun adaşım,acil şifalar.

vay anasını sattımı motoru kitlencek zaman bulamamış keşke yavaş giderken kitlenseydi bişi olmazdı o zaman adamı canından da edecekmiş çok geçmiş olsun acil şifalar

arkdaslar hepınızden allh razı olsun ıyıkı varsınız sayenızde eskısı gıbı olucam ınş.benım durumum bellı kazadı oldu bıttı zamana kalmıs bısey artık benımkı ama kan ıhtyacları bolumunde bı konu actım istanbulda olan arkdaslar bı ılgılenırse cok sevnırım eksık olmayın şimdiden teşekkürler

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
arkdaslar hepınızden allh razı olsun ıyıkı varsınız sayenızde eskısı gıbı olucam ınş.benım durumum bellı kazadı oldu bıttı zamana kalmıs bısey artık benımkı ama kan ıhtyacları bolumunde bı konu actım istanbulda olan arkdaslar bı ılgılenırse cok sevnırım eksık olmayın şimdiden teşekkürler

kardeş allah korumuş geçmiş olsun da

bu massey ferguson ne ? çatladım valla :silent:

kardeş allah korumuş geçmiş olsun da

bu massey ferguson ne ? çatladım valla :silent:

Massey Feguson şahsen çok beğendiğim bir traktördür:) Dayımda hala çalışan bir 1964 MF 135 bulunmaktadır:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:51 ----------

Geçmiş olsun tekrar Denizli ve soyadı görünce bir an akrabamı dedim. Umarım kısa zamanda toparlarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar