Umarım tembellik etmem de, arkadaşımdan fotoğrafları alırım, buraya yapıştırırım.. Daha ayrıntılı bir yazı da yazmayı planlıyorum...
Kabaca, Cuma akşamı İstanbul'dan Keşan yönüne doğru çıktık. Planımız Şarköy'de kalmaktı. Ancak benim son anda bir toplantıya katılmak zorunda kalmam ve İstanbul trafiği, sadece Malkara'ya kadar gitmemizi sağladı. Bu arada, geziyi ben, birlikte ehliyet aldığım en iyi arkadaşım ve onun çılgın annesiyle yaptık
Ctesi sabahı Malkara'dan çıkıp, Gelibolu üzerinden Kabatepe'ye gittik. İlk planımızda saat 10'daki feribota yetişmek vardı. Ancak ekstradan eklenen yaklaşık yarım saatlik yol ve riske girmeme isteiğimiz, saat 2'ye kadar beklememize neden oldu. Ama bu süreyi iyi değerlendirdik. Çanakkale savaşı müzesi ve Anzak Koyu'nu gezdik ve güzelce yemek yedik.
Kabatepe - Gökçeada arası yaklaşık 1,5 saat sürüyor.
www.gokceadarehberim.com adresinde yaptığım ön çalışma, meyvelerinş versi ve Zeus Otel adında inanılmaz güzellikte bir otelda kaldık. Birkaç bongalow'dan oluşan otelin ortasında bir de havuz vardı. Bir TDM 850(Benim) bir de GS500'den oluşan motorlarımıza atladık ve plaja gittik hemen. Yolda, hayatımda ilk defa tamamıyle korumasız motora bindim...

Yaklaşık 2km yol gideceğimizden ve kaskların ıslanıp içine kum girmesini istemediğimizden, biz de adalılar gibi yapıp, gayet amele bir görüntüyle, mayoyla motora bindik. Tek motor gittik, yolda 30km hızla giden bir TDM850 görmek, bizi sollayan mopedçiler için eğlenceliydi
Girdiğimiz deniz harikaydı. Şaşırtııc derecede sıcaktı. akşam yemeğimizi ise, kaleköy'deki Yakamoz restaurantın inanılmaz terasında yedik. Gün batımı şahaneydi. Dönüşümüzü ise, Marmara'nın güneyinden yaptık. Bursa'da İskender yemeği ihmal etmedik