- Konu Yazar
Selamlar;
Anneme göğüs korumalı boyunluk ördürdüm. Ellerine sağlık.
Paylaşmak istedim. Belki benim gibi motor kullanırken sevdiğimizin el emeği ile soğuktan korunmak, ısınmak isteyen olur
Gerekenler;
*Bir adet Anne
Ören Bayan 
*En fazla bir çile yün...
*Şiş vs.
*Ören Bayana
devamlı çay ve meyve hizmeti...
Benim tercihimde 5 numara şiş kullanıldı...
Ölçüler benim tercihim, siz kendi ölçülerinizi akuple edersiniz...
Boyunluk bittikten sonra arkadan aynı ip ile dikiliyor, Kulak burun dışında
sadece boyunda kullanmak için balıkçı yaka gibi ikiye katlayabilir veya katlamadan hepsini boyunda bol bırakabilirsin...
İsterseniz arkadan dikişli yaptırmazsınız. Boyunluk kısmını silindir şeklinde misinalı iki şiş ile kesintisiz örgü yöntemide var...
A dan B' ye başlanır...
B den A ya A dan B ye doğru gidilir tabiki...
C noktasına gelince C D arası bitirmeli örülür ve aynı sıra D F arası normal örülür. F den E ye geliş bitirmeli örülür (AF arası (sadece FE arasında) BC arasındaki sıra sayısına göre bir fazla olmuş oluyor, sorun değil )
F E arası bitirmeli örülünce E D arası normal örülür...
D E, E D, D E sırasıyla örülür. H G bitirmeli örülüp G de düğümlenir...
İstediğiniz sıkılığa göre AF kenarı BC kenarına dikilir. Dikiş içerde kalsın diye ters düz edilir. Kafadan geçirilip, yakadan içere atılıp free hot ride
Kolay gelsin, güvenli sürüşler...
(
ilk kez örgü tarifi verdim, hadi hayırlısı
)
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:43 ----------
Fotoğraflarıekleyeceğim az sonra.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:46 ----------

Anneme göğüs korumalı boyunluk ördürdüm. Ellerine sağlık.
Paylaşmak istedim. Belki benim gibi motor kullanırken sevdiğimizin el emeği ile soğuktan korunmak, ısınmak isteyen olur
Gerekenler;
*Bir adet Anne
*En fazla bir çile yün...
*Şiş vs.
*Ören Bayana
Benim tercihimde 5 numara şiş kullanıldı...
Ölçüler benim tercihim, siz kendi ölçülerinizi akuple edersiniz...
Boyunluk bittikten sonra arkadan aynı ip ile dikiliyor, Kulak burun dışında
İsterseniz arkadan dikişli yaptırmazsınız. Boyunluk kısmını silindir şeklinde misinalı iki şiş ile kesintisiz örgü yöntemide var...
A dan B' ye başlanır...
B den A ya A dan B ye doğru gidilir tabiki...
C noktasına gelince C D arası bitirmeli örülür ve aynı sıra D F arası normal örülür. F den E ye geliş bitirmeli örülür (AF arası (sadece FE arasında) BC arasındaki sıra sayısına göre bir fazla olmuş oluyor, sorun değil )
F E arası bitirmeli örülünce E D arası normal örülür...
D E, E D, D E sırasıyla örülür. H G bitirmeli örülüp G de düğümlenir...
İstediğiniz sıkılığa göre AF kenarı BC kenarına dikilir. Dikiş içerde kalsın diye ters düz edilir. Kafadan geçirilip, yakadan içere atılıp free hot ride
Kolay gelsin, güvenli sürüşler...
(
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:43 ----------
Fotoğraflarıekleyeceğim az sonra.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:46 ----------