gögçe adayı seven varmı

Olur canım, inşallah :) Yakında olsan götürürüz gittiğimiz yerlere seni de :) Benim kızımı sana verirdim ben Okanla gidiyorum zaten ohhhh ne güzel olurdu yaaa.. :pale:

iç geçirme hemennn olmicak şey değilki bunlar:bounce:
hatta gökçeadaya da gideriz ümmet abi yada erdoğanaktaş yol gösteriri tüm mt gideriz:)

vallahi şu sezon bi kapansın da bende şöyle bi akdeniz ege marmara gezisi yapayım. bu arada ümmet abi tekerlerine sağlık. darısı bizim başımıza artık :wiinkk:

tamam tugce :) ozaman darısı ilk senin başına :p olmassa hepimizin başına aynı zamanda bu nasıl olurmu sana uyarmı? :)

bu arada tubis ne sizi rahatsız etmek istedik nede izmire gidip solo gezmek istedik. ramazanın ilk haftası bi pazar günü ya izmir yada antalya biyere kendimizi zorla davet ettiricez ya bakalım :)

bu arada tubis ne sizi rahatsız etmek istedik nede izmire gidip solo gezmek istedik. ramazanın ilk haftası bi pazar günü ya izmir yada antalya biyere kendimizi zorla davet ettiricez ya bakalım :)

Ramazan da mı ? Akşam iftara davet ederim sizi eve götürürüm eşinle olur mu :) Yoksa gündüz sıcakta aç - susuz gezmek zor olmaz mı. :pale:

ama ben bunu 2 aya kalmaz yapacam naaber :p artık foroeaflarıma yorum yaparsın :) :p

davet edersen keyfi kalmıyor :) benim kendimi zorla davet ettirmem lazım :) şaka bi yana şöyle yaparız zaten iftara yakın bi vakit çıkarız yola orda buluşuruz. ama kesinlikle 1 hafta sonrada iadeyi ziyaret isterim ona göre :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
teşekkürler erdoğan aktaş,çok güzel kareler yakalamışın emeklerin için sağol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar