Göbeksiz Cooper

o nasıl alev desenidir ne çalışmışlar ama sanki harbi yanıyor gibi.bu arada diyelim ki buldunuz parayıda aldınız bu motoru yada hadi hediye ettiler =) türkiye yollarında giderken lastik gümledi ee şimdi ne olcak?gidin bakalım lastikçi muhhittin ustaya bakalım kaç senede yapacak o lastiği :D

cozdum olayi
bilye sistemi yapmis adam cantin yanlari sabit ici donuyor arka camurlugu sabit olan bolumu gizlemek icin uzatmislar special paint hakikaten harika olmus

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çözdüm gibi, Zincirli galiba bu dişlilerin diş yüksekliği ufak ,genişliği çok fazla ,zincirin dişliye basma yüzey alanı çok büyük olduğundan alışılmadık,özel yapım bir zincir tipi kullanmışlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
amen motocycle'ın en unlu moturu :) bende gordugumde chopper istegi dogmustu içimde.ayrıntılı bakmak ısteyen yada diger tasarımları gormek ısteyen arkadaslar www.amenmotorcycles.com adresınden bakabılır :wiinkk:

bu link şifreli

çok hoş ama direksiyon klasik olcaktı arka teker çok hoş ama ön teker göbekli olacaktı daha hoş olurdu olayın mantı şu sistem göbeksiz filan değil göbekli fakat göbekler çok geniş lastiği kaplıyo neredeyse lastik kadar göbek var bukadar büyük olunca alan çok olduğundan göbeğin ortasınada büyük bi boşluğu sığdırmışlar olay bu

ön tekeri beğenmedim abartı olmuş ama arka teker mükkkkeeemmmmmmmeeeeellll duruyo

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ds684670065_Hubless_Chopper_Driving_Street_2
bence gri olan çizim gerçek değil gibi duruyo diğerleri gerçek açık göbeklide mekanizma anlaşılıyo bu motor sorun yapsada bi ustaya götürsek adam mal gibi bakar :cherry:

[url=www.resimupload.com/ds744561218_new-article-8_460x0w.html][img=http://pic1.resimupload.com/r3/thumb_744561218.jpg[/url]

[URL=www.resimupload.com/ds744561218_new-article-8_460x0w.html]

burada mekanizma belli oluyo dediğim gibi göbek var ama farklı biraz

resme tıklayıp büyütün

[URL=www.resimupload.com/ds528581039_10498568_l.html]
burdada benzer bi durum var

FONT]

thumb_684670065.jpg
[/URL][/IMG]

ble bi arka tekeri kaça malederiz acaba sanmıyorum şu an modifiye yapılamaz iki üç yıla ancak yapılır şu an fabrikasyon çıkar bunlar

Son düzenleme:
aktarmayı zincirle değil de selenin altına koyacakları bir silindirle yapsalarmış (zincir silindiri döndürür, tekere temas eden silindir de tekeri döndürür) 10 numara makina olurmuş bence...
gerçi, nerde gereksiz güvenliksiz bi gösteriş varsa bu amerikalıların başının altından çıkıyo kardeşim, show must go on hesabı, bunla ben 10 dakka gezsem, evden şehir merkezine insem sırf çukurdan tümsekten ne bilyası kalır ne titanyumu, dolayısıyla da artık çekiciye yükler onun üzerinden atarsın havanı millete...:queen:

her yeni şey göze ilk önce berbat abartılı gereksiz glebilr. ama bu da bi hayal ürünü ve bence gayet mantılkı güzel hoş bişey yapmışlar. adamlar okadar kafa yormuş hiç yoktan buna saygı gösterin...
paylaşım için de teşekkürler

Bi müddet sonra insan doyumsuzluğa ulaşıyor derler ya bunu yapan herif herşeye doymuş sanırım.Bu modelden sonra ne çıkartır acaba? Tekerleksiz? şamzımansız? amansız!

hiç guven vermedi bana :s kayışı nerde zinciri nerde bunun ya :S frenler disk değildir tabi bence custom chopper olcaksa bir makine tekerleri göbekli olucak ve cantları tel olucak Paylaşım için teşekkürler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar