Go Pro HD ile ilgili

Merhaba. Go Pro HD kamera aldım. Ama içinden hafıza kartı çıkmadığı için şu anda arayış içerisindeyim. Bu kamerayı kullananlara ya da bu kamera hakkında bilgisi olanlara bir soru sormak istiyorum. Almayı düşündüğüm kart 16 gb'lik. Veri aktarım hızı olarak kendi sitesinde uygun olan model 30 mb/s. Peki daha yavaş aktarım yapan bir kart seçsem problem çıkarır mı? Önerdiğiniz bir model var mı? Teşekkür ederim :cat:

Super Moderator
SDHC ile mi çalışıyor Go Pro da? Eğer öyleyse onda da Class 4 ve üstü kullanılabilir sorun olmaz sanıyorum.
Hero 2'nun özelliklerinde de önerilen bu. Aradaki veri aktarım hızı da günlük kullanımda dikkat çekecek ve sorun yaratacak bir şey değil zaten.

Ek olarak 30 MB/s bir hafıza için oldukça iddialı bir sayı. Class 10'ler bile saniyede 10 MB'a kadar yazabiliyorlar, bulmanın çok da kolay olmayacağını düşündüğüm 150x - 200x gibi rating değerlerine sahip kartlar kulanman gerekir o hız için.

Son düzenleme:
Class 10 düşündüm ama sorun olmayacaksa Class 4 üzerini sipariş edeyim. Teşekkür ettim Olcan.

SDHC ile mi çalışıyor Go Pro da? Eğer öyleyse onda da Class 4 ve üstü kullanılabilir sorun olmaz sanıyorum.
Hero 2'nun özelliklerinde de önerilen bu. Aradaki veri aktarım hızı da günlük kullanımda dikkat çekecek ve sorun yaratacak bir şey değil zaten.

Ek olarak 30 MB/s bir hafıza için oldukça iddialı bir sayı. Class 10'ler bile saniyede 10 MB'a kadar yazabiliyorlar, bulmanın çok da kolay olmayacağını düşündüğüm 150x - 200x gibi rating değerlerine sahip kartlar kulanman gerekir o hız için.

eskilerde bir dardanel ton reklamı vardı o geldi aklıma :)

Super Moderator
Hangi reklammış o? Jingle'ı dışında hiçbir şey gelmedi aklıma Dardanel Ton'la ilgili... :)

@Reşit , hayırlı olsun , güzel neşeli çekimler dileğiyle ,

@Olcan138 , valla bende bulamadım ama şöyle yaratıcı bir reklamdı

- bıla bıla bıla birşeyler anlatan akıllı bir genç vardı ,
* küçük bir kızda nasıl olurda bu kadar çok şey bilebilir diye sorduğunda ,
# annesi hergün dardanel ton yiyorda ondan diye cevabı yapıştırıyordu ,

neyse demek ki videosu olmayan noltaljik teşbihler yapmayacakmışız.

Super Moderator
@Reşit , hayırlı olsun , güzel neşeli çekimler dileğiyle ,

@Olcan138 , valla bende bulamadım ama şöyle yaratıcı bir reklamdı

- bıla bıla bıla birşeyler anlatan akıllı bir genç vardı ,
* küçük bir kızda nasıl olurda bu kadar çok şey bilebilir diye sorduğunda ,
# annesi hergün dardanel ton yiyorda ondan diye cevabı yapıştırıyordu ,

neyse demek ki videosu olmayan noltaljik teşbihler yapmayacakmışız.

Ben bu cevabı bu güne kadar görmemişim...ayıp olmuş :pale:
Dardanel Ton'dan değil, boş vakitlerimi, tatillerimi, gezme tozma zamanlarımı anlamlı kılan insanlardan, biraz da konuya olan yakınlıktan :p diye yorumlayayım madem :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar