Gkn asker =)

Yapma ; etme; sen gidersen ben naparım :)

Hayırlı Tezkereler; bir dahaki bakıma kadar gelirsin umarım :mrgreen:

Mt'ye üyeliğimiz 5 yıl olmuş zaman akıp gidiyor ,görece bize daha çabuk gelse de dönüşüne dek devamdayız ,tez günlerin geçe :cat:askerliğide tamamlayıp tez burada olasın...

Hadi bakalım,güle güle git,güle güle gel.Göz açıp kapayıncaya kadar biter,derlersede inanma hehe.:cherry:.Şaka bir yana hayırlı tezkereler Gökhan'ım.İyi bak kendine.:cat:

Hayırlı olsun :)

Çok güzel bir yer .. Acemiliğimi orada Teknisyen Bölüğünde yaptım ( mı acaba :mrgreen:)

İlk kayıtta bilgisayar bilginden bahsedersen muhtemelen Teknisyen bölüğüne geçerek hafif bir sabah sporundan sonra DERSHANE ye geçerek Askarad Operatör Çavuşu olmak üzere amiral battı ve sos oynamaya HAZR OL !!! :)
(Tabi bu arada uzun dönem askerlik yapacağını düşünerek söylüyorum bunları )
Ama usta birliğine gidince Askarad Oparetörüyüm dersen komutanların sınama soruları karşısında cevap veremeyeceğinden sadece teknisyen bölüğündeydim de zira acemi birliğine bu adam daha bu radarın kendisini görmemiş nasıl Askarad operatörü diye şikayet ediliyor bölük :mrgreen: senden sonrakileride düşün :)

Bir arkadaşta Kıbrıs a gönderiyorlar demiş. Valla ben den bir önceki Kars , bir sonraki Hakkari'ydi ben ise Edirne Karaağaç orası belli olmaz yani .

Hayırlı teskereler :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sevgili Kardeşim,
Sağlıkla ve sıkıntısız gidip dönmeni dilerim.Dışardakilere sayılı gün çabuk geçer,inşallah sanada öyle gelir.

Hayırlı tezkereler :)
Ankara'da sıkıntın olursa bize ulaş.

Bu arada arkadaşlar, teskere değil tezkere :)
Teskerenin başka anlamı olmasa düzeltme ihtiyacı hissetmeyeceğim :) Anlamlarından biri sedye'dir :)

Son düzenleme:
Hayırlı tezkereler, orada da çok güzel arkadaşlıkların olacak, tez zamanda dönersin umarım...

Hayırlı Tezkereler şimdiden Gökhan kardeş
kazasız-belasız güle oynaya gidip-dönmen dileklerimle

vay Ankara'nın haline diyorum
uzun zamanda olsa çabuk geçer askerlik tadını çıkart :p
sen işini bilirsin,usta birliğin yakın olursa bakıma yanındayız kaçarı yok :p

Mersin İl Temsilcisi
hayırlı teskereler sevgili gökhanım. senin de bana geçmiş olan hakkın var. benden yana helal olsun, çabucak git-gel....
bu arada teslimat tarihin ne zaman? :p

eğer bir hakkımız geçmişse tabikide helal olsun..sen de hakkını helal et...

bu arada ben 16 senedir hala askerliğimi bitiremediğim için hergün gidip her akşam gelmeye devam ediyorum..:p tezkeremede öyle günler değil,uzuun yıllar var..:cherry:

sayılı gün çabuk geçer..güle güle git , güle güle gel inşallah...hayırlı tezkereler....:cat:

GKN cim hayirli teskerler diliyorum, yanliz bayagi bi gecikmissin sanirim:) Dedelerin dedesi olarak gidiyorsun sanirim,

Moderatör (forrap)
Vay be,senin bana hayırlı teskereler,hadi olum bitir gel vs. yazdığın aklıma geldi şimdi..Demek ki çabuk geçiyor,arada sırada askerde geçmediğini düşündüğün zamanlar olsa da geçip gidiyor.
Su gibi geçer zamanın inşallah,biz buralarda olacağız hep,sende bir müddet aradan sonra buralarda geyiğe devam edeceksin :)
Allah yolunu açık,teskereni çabuk eylesin Delici Gökhanım :)
Sağ salim git gel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar