Sigara kısmı hariç çoook güzel bir hayal kurmuşsun. Şöyle düşün; söylediğinde en fazla ne kaybedersin? motoru kırıp dökebilir, sana çok kızar, konuşmaz, okuldan falan alır belki? Belki.. belki... belki...? Belkide biraz tepki gösterip kabullenir. Benim annem 20 sene boyunca karşı çıktı. sütümü helal etmem ölümü gör falan dedi. bir gün karşıma aldım. anlattım. sen istesende istemesende alıcam dedim. ama senin karşı olduğunu bilirsem hep tedirgin kullanırım o yüzden kabullen, duaların hep benimle olsun, bende rahat ediyim dedim.kabullendi. şimdi artçı olarak alıp sağa sola götürüyorum. inanılmaz güveniyo bana. Asla saklamadım yani onlardan. Allah korusun bigün hafif bir kaza sonucu biyerin kırılır incinir ve onu hastaneden aramak zorunda kalırsan.... işte bence bütün motor hayatın o anda biter. Onuda anladığını belli ederek konusursan ve sana hep güvenebileceğini hissettirirsen gerisi gelir. bende 9 yaşında bir kız babasıyım.Kızım birgün bu tarz bir şeyi benden saklamış olarak karşıma gelirse çok kızarım ve kırılırım. Biz babalarda şöyle bir güven vardır yada biz öyle olmasını isteriz:" benim kızım benden hiçbişey saklamaz" bunun aksini ona sakın yaşatma. Çünkü o güven giderse bir kez hep şüphe kalır geride....
Şansın açık olsun. En kısa sürede çözüme ulaşman dileğiyle....