gizli müşteri

Merhaba arkadaşlar.Sabah 8 akşam 6 ya da zman zaman sabah 11 akşam 8 şeklinde İzmir'de çalışmaktayım.Ek iş arayışı içerisindeyken gizli müşteri işini duydum.Ve araştırmaya başladım.Google dedeye sordum.İlanı olan danışmanlık şirketlerini aradım.Pek sonuç alamadım.caba tecrübeli olan ve şu ya da bu firma ciddidir diyen,ekleme yapmak isteyen arkadaşlarımız var ise görüşlerini rica ederim.Şimdiden teşekkürler.

Merhaba

Benim geçen seneki oda arkadaşım lcw da çalışıyordu.Onlara arada müşteriymiş gibi (gizli müşteri ) denetleyici kimseler geliyordu. Bu tarzda birşey olsa gerek, işletmelerin çalıştırdığı elemanları denetlemek maksadıyla gizli müşteriler göndermesi olayı sanırım.Hatta gizli müşteri şirketleri var,özel olarak buraya başvurulup,şirket aracılığıyla da gizli müşteriler gönderiyorlar.

zamanında babam bi dönem yaptı bu işi istanbulda.. çok düşük paralara çalışılıyor ve ödemelerinizi yaparken de bezdiriyorlar sizi.. bana sorarsanız hiç bulaşmayın..

gizli müşteriye şöyle anlatayım.
Mağaza kendisi yaptırıyor.. Belli bir tutarla sınırlı olarak O mağazadan alışveriş yapıyorsun.. Alışveriş esnasında mağazayı gözlemleyip.. internetten raporunu gönderip.. yaptığın alışverişin parasını iade alıyorsun.. aldığın mal sende kalıyor, yaptığının karşılığı küçük bir hediye olarak düşün.. ekstra bir gelir kapısı olarak değerlendirmek için getirisi fazla değil..

belki az dediğiniz miktar bir arkadaşımıza "işte aradığım para bu" dedirtecek :D bence parası az diyip geçmeyin. miktarı söyleyin ihtiyaç sahipleri karar versin :)

Bu soruyu vize sınavında sormuşlardı yıllar önce :queen:

Bende gizli müşteri olarak ek gelir elde etmek için işe başlayacağım. Bu konu ile ilgili birkaç bilgi vermek istiyorum.
Tam zamanlı çalışanlardan ev hanımlarına, öğrencilerden emeklilere varana kadar pek çok farklı grubun yapabileceği bu iş de haftada 150 lira kazanç elde etmenizi sağlayabilir.
Hafta içi ya da hafta sonunda ortalama 3 saatlik projelerde yer alacağınız gizli müşteri işi, firmanın yönlendirmeleri doğrultusunda sizin gözlemlerinize dayanacaktır. Neticede alışveriş yapmayı ve mağaza mağaza dolaşmayı sevenler için gayet mantıklı bir iş olduğu söylenebilir.
Sadece gizli müşteri değil el gelir olarak yapılabilecek birden fazla iş önerisi var bu yazıda: https://paratic.com/haftada-ekstra-150-lira-kazandiracak-basit-oneriler/ Varsa ek iş arayan mutlaka göz atınçç

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar