Giyisilere reflektör ilavesi

ellerine saglık gerçekten gece yolculukları için gerekli bi malzeme... Hem ucuz hem cok işlevli... Teşekkürler...

OKD

Son olarak pantolonuma ilave ettiğim reflektörlü kumaşların, pantolonun içerisinde yazdığı şekli ile çamaşır makinesinde yıkandıktan sonra yerlerinden hiç ayrılmadıklarını gördüm. Yani yöntem doğru.

bence hos ama bi arkadasin bahsettigi gibi cift tarafli bant iyi ama gece icin ayri 1mont gerekli ozaman gunduz montun arkasinda koskoca sellektorle gezilmezki

güzel bi paylaşım sen mt de dükkan aç :D herkesin montlarına falan yap bu işlemi :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hem konuyu güncelleme hem de bu malzemeleri antalya da nerden temin edebileceğimi öğrenmek istiyorum. bilgi verebilecek arkadaşlar varsa yardımlarını esirgemesinler

cok teşşekürler arkadaşım bunu istanbulda nerelerde buluruz acaba ve ne diye araycagız teleyı ayrımı alıyoruz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paylaşım için teşekkürler

bende eskiden vardı ama kullanışlı değildi,
fuardan fazer türkiye standından aldım 18 tl ye.
ve arkasını oldugu gibi fosfor ile diktirip,ön tarafınıda öndeki gibi çaprazdan birkaç tane daha diktiricem,
ve arka tarafın üstte siyah olan kısmına ise
HONDA
CBF 150 yazdıracağım, tabi bunu araştırmam lazım.

dsc00463iv4.jpg

dsc00464at3.jpg

bu işlemleri bu yelek üzerine diktireceğim,
ama mont'umun üzerine birkaç fosfor daha yapıştıracagım yapışkan tela ile.

bu fosforlardan şişlide işmontta bulabilirsiniz metresi 1 tl ye

Son düzenleme:
Tela heryerde bulunabilir, ayrıca böyle bir yapıştırıcı malzemeyi ben IKEA dan bulabiliyorum.
Fakat reflektör malzeme nerelerde var acaba ,ilk sayfada yazılmış ama,işçi güvenlik malzemeleri nerede satılıyor, bilen varsa yazabilir mi lütfen...

Tela heryerde bulunabilir, ayrıca böyle bir yapıştırıcı malzemeyi ben IKEA dan bulabiliyorum.
Fakat reflektör malzeme nerelerde var acaba ,ilk sayfada yazılmış ama,işçi güvenlik malzemeleri nerede satılıyor, bilen varsa yazabilir mi lütfen...
şişlide işmont var ordan alabilirsin fosforu.

arayanlar hem yelegi hem reflektor seridi ve degisik renkte olanlarini karakoy de cok rahat bulabilirler yelek gecenyaz 4tl di serit de 1.5tl den bulmak mumkun

bu yelekler digerlerinden çok farkılı, hem reflektör'leri hemde yelek olarak farklıdır.
bu yelegin üst tarafı siyah, fiyatı ise digerlerinden iki kat yüksek, ben deger dedigim için aldım, zaten 2 aydır arıyordum bu tip yelek, ve aradıgımı buldum.

kuzene ve metehan'a da alıcam bu yelekten.

dsc00505hl2.jpg

dsc00507zd2.jpg

dsc00508fy4.jpg

burda çanta varken çekilmiş fotoğraf:
dsc00510zq4.jpg

burda da çantasız çekilmiş fotoğraf :
dsc00511ad5.jpg

azda olsa fark ediyor.
ama bu yelegin omuz bölümüne de çalışmalar devam edecek.
hem fosfor olarak hemde yazı olarak

dsc00513ak2.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar