Givitr.com dolandırıcıdır, dikkat ediniz.

Selamlar,

Givitr.com adlı web sitesi oldukça profesyonel bir şekilde motosiklet ile ilgili sorularınıza cevap verip dolandırıcılık yapan bir websitesidir.
Siparişi oluşturup havale ile ödeme seçtiğinizde sizinle whatshapp üzerinden +90 850 335 1089 ve +90 505 293 72 57 numaralarından iletişim kurup sahte satış yapıyorlar. Kredi kartı ile ödeme yapmak zaten mümkün değil. İlk etapta havale kısmında %10 indirim uyguladıkları için kart bölümünü kontrol etmemiştim.
Ürünler piyasa fiyatının altında listelendiğinden dikkat çekiyor. Givi türkiye diye arama yaptığınızda da google aramalarda üst sıralarda çıkıyor.

Soysal Holding adını kullanarak işlem yapmaktalar. Holding'i arayıp bilgi verdim. Yasal süreci de başlatıyorum.

Dikkat ediniz.

Motosikleti
D400
Dolandırıcı olduklarını bıle anlamazsın siteyi cok güzel yapmış herifler :D

Bilgilendirme için teşekkürler.muhakkak çok kişinin canını yakmıştırlar bunlar.

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Online alışveriş yaparken benim baktığım iki şey vardır eğer bildik bir platform değilse.
Siteye girer ETBİS kaydı var mı ona bakarım, yoksa hiç bulaşmam. Varsa direkt şikayetvar.com a girer pek çok şikayete bakar buna göre hareket ederim.
Birkaç kez bu şekilde dolandırılmaktan kurtulduğumu, ben kurtulurken tesadüfen arkadaşlarımın dolandırıldığını öğrendiğim de olmuştur.
Lütfen dikkat, geçmiş olsun ayrıca.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Givi'nin Türkiye temsilcisi Özen Motorlu Araçlar şirketidir. Bu veya bayilerinden alışveriş etmek gerekir.

Geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar