Givi yan çanta çalıntı altunizade

Cumartesi günü sahibinden.com'da satılık ilanı koyduğum givi yan çantalarım için bir abi ile anlaştık.çantaları pazartesi günü teslim edeceğim için bugun canta demirini sökmek için saat 11 civarı kankamla benim evde buluştuk. givi çanta demirinin bir turlu acamadığımız ucgen ağızlı vidalarını sökmek için alet ayarlamaya 5 dakikalığına içeriye girdik ama geri döndüğümüzde motorun yanına bıraktığımız çantaların yerinde yeller esiyordu. 10 yıldır altunizadede oturuyorum altunizade hırsız it kopuğun gezdiği yerler olmamasına rağmen 5 dakikalık boş anın kıymetini bilen şerefsizler hiç affetmiyor.

Çantalarım GİVİ V35 yan çanta sağ sol siyah parlak boyası var. sağ sol reflektör sarı ve beyaz şeritleri var. Sol taraftakinde hafif sürtme izi var. Sağ çantanın üst tarafında inip binerken çizmenin ucunun değmesinden dolayı Tarife uyan çantaları satmak isteyen görürseniz haber verirseniz sevinirim.

Telefon numaram 2x1x6x 3x4x8x9x1x0x0

Sahibinden.com u takip et. Günün birinde mutlaka oraya düşecektir. Geçmiş olsun.

çalan büyük ihtimalle içinde bişeyler vardır diye götürmüştür bide afili bi görüntüsü olduğun başka bişey bile sanmış olabilir.motosikletten anlayan biri olduğunu sanmıyorum.içine baktıktan sonra belki etraftaki çöplerin oraya bi yere yada ıssız bi yer varsa oralara atmış olabilir.geçmiş olsun bu arada

14 yıldır altunizade'de çalışıyorum

genellikle bu işleri kağıt toplayıcıları ve romen vatandaşlar yapıyor.

ortada bir şey görmesinler :pale:

saolun arkadaşlar. pazar günleri kalaycı çingen çocukları altunizadede dolaşıyorlar. yakın çevrede boş arsa yok. yakın çevrede bütün çöp kutularını açıp içine baktım desem yalan olmaz. malesef yok. Bu arada çantanın üzerinde beyaz elma stickerı iphone amblemi olarak mevcuttur.

görenlerin bilgi vermesi rica olunur.

saolun arkadaşlar. pazar günleri kalaycı çingen çocukları altunizadede dolaşıyorlar. yakın çevrede boş arsa yok. yakın çevrede bütün çöp kutularını açıp içine baktım desem yalan olmaz. malesef yok. Bu arada çantanın üzerinde beyaz elma stickerı iphone amblemi olarak mevcuttur.

görenlerin bilgi vermesi rica olunur.

Amblem yüzünden laptop çantası zannetmiş olabilirler. Sizin satarken çektiğiniz fotoğraflar varsa eklerseniz görsel olarak daha iyi akılda kalacaktır. Geçmiş olsun

Başıma gelen hadisenin acısını paylaşıp, yol gösteren arkadaşlara teşekkür ederim. Hırsızlık konusu ile ilgili şikayette bulunmadan önce çalınan çantaları bulmak için polis tanıdıklarımın yardımıyla başka polis tanıdıklar sahibi oldum. Hebirine derdimi tekrar tekrar anlattım. sonra istanbulun çıkma ikinci el parçacılarını dolaştım. bu arada kaybolan zaman, içilen çaylar , ısmarlanan çorbalar zamanın yanında harcananların cabası.

Sonunda çantalarımı çalan x y zlerin yüzünü göremeden, polis arkadaşların çabalarıyla çalınan çantaları emeği geçenlere ikramiye ödeyerek geri aldım. Allah kimsenin başına vermesin. Bu eşşekliği bir daha yapmamam konusunda iyi bir ders oldu bana. Kapıya damacana suyu getiren adama bozuk para vermek için oturma odasına gidecek olsam bile utanmam, sıkılmam kapımı açık bırakmam bu şejirde. Herkes çakal, Allah CC kimseyi öakalların elie düşürmesin.

Mersin İl Temsilcisi
şaka gibi....
aklımdan o kadar pis laflar geçiyor ki şu anda....

tezgahı işletenler her daim bellidir , istenirse yakalanır istenirse yakalanmaz ,hatırlı arkadaşlarınız olmasa yine o çantalar geri gelmezdi ...

düzen bu maalesef...

Çantalarını Bulman Sevindirici Bulman İçin Yaptığın Mucadele Takdir Ettim En azından Hırsızlara Sağlam Bir Mesaj Olmuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar