Givi X.01

Bilindiği üzere; (ikisini kasktan saymasak da) dört çeşit motosiklet kaskı vardır: Tamamiyle kapalı full face kasklar, çenesi açılabilir integral kasklar, çene koruması olmayan jet kasklar ve Nazi kaskı denilen lazımlık türü yarım jet kasklar.
spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

İtalyan aksesuar üreticisi Givi motosiklet kullanıcıları için yeni bir kask üretti. Full-face olarak tasarlanmış olan bu kaskı küçük bir değişiklikle tam kapalıyken bir miktar açık hale getirebiliyorsunuz.

givix01summercj0.jpg

givix01visorss0.jpg

givix01claspkk1.jpg

givix01lineros4.jpg

givix01toolng2.jpg

givix01topchinbarps9.jpg

ventholeswd5.jpg

Bu kasktaki değiştirilebilir çene uzantısının nasıl değiştiği yandaki fotoğrafta görülmekte. Yaz veya kış hem korumalı hem de konforlu bu kaskı arzu ettiğiniz şekilde kullanabilirsiniz. İster kapalı bir şekilde tüm dış etkilerden (rüzgar, soğuk, toz vs) korunup gidin, isterseniz kaskın çene kısmındaki bir parçasını çıkararak kaskın çenesini havaya göre ya da kendi arzunuza göre aralamanız mümkün.Yazın yapacağınız bu değişim ile kaskınız 200gr. daha hafifleyecektir. 2008 yılı için gri ve siyah renklerde üretilmiş olan kaskın fiyatı ise: €300.

Kaynak:Hitit Motosiklet Kulübü

jet pilotlarının kaskı gibi olmuş görüntü güzel ama kalite nasıl acaba?

Çok hoşuma gitti görüntüsü ama kalitesini bilmediğimden merak ediyorum. Özellikle benim gibi çok terleyenler için güzel bir alternatif olabilir.

Şekli çok güzel ama işlevsellik ve sağlamlık nasıl acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
GİVİ Marka..Kalitesini tamamen kanıtlamış bir marka..Zaten kaskta gerçekten kaliteli gözüküyor..Tasarımsa 10 numara...

edy

kullanışlı gözüküyor fakat yüksek süratlerde rüzgar sesi çok olabilir. ruzgar sesi çok önemli. gecenlerde 2-3 gun süre ile Nolan'ın düşük model bir kaskını taktım. 60 km hızla gıderken sankı 160 km hızlı gidiyormuş gıbı oldum. motorun devrını hep yüksekmış gibi hissettim. kulaklarım cınladı inince. tekrar shoei takınca rahatladım ve aradaki farkı iyi anladım. verdiğim paranın boşa gitmediğini anladım.

tur motoru kullananlar icin cok uygun, ancak SS icin arai shoei soumy ve agv den sasmamak lazim,

Kaskı beğendim güzel.Fakat 2 tane sorun var.
1-Fiyatı 300€ değil 350€ imiş.Proti motordan murti söyledi.
2-Kaskın aparatları açıldığında o açık yerlerden giren rüzgar sesi hayli rahatsız edecektir.Daha da önemlisi açık yerlerden sinek,böcek,arı girme ihtimali çok yüksek. Sizler ne dersiniz?

bende beğendim kaskı, elint e teşekkür ederiz yanlız alması gereken en önemli resmi koymamış buraya onu da ben ekliyeyeim,

givi-x01-parts.jpg

givi-x01-clasp.jpg

çene bağlantı aparatı...

Son düzenleme:
kac kez kapali kaska ari girdigini gordum, bu pencereler boyle kaliyorsa takanin vay haline :mrgreen:

kac kez kapali kaska ari girdigini gordum, bu pencereler boyle kaliyorsa takanin vay haline :mrgreen:

lem resime iyi bak solda ızgaraları mevcut, açık bölgelere o ızgaraları takıyorsun..

not takmıyosun, yanlış anlaşılma olmuş o ızgaralar kaskın tepesine takılıyomuş, evet tamamen açık o delikler, o delikten artık neler girer bilemiyeceğiz...

incelediğim bir kask :)
nolan N-102 kullanıyorum yenisi için N-103 istiyordum ama Givi aklımı çelebilecek güzellik ve kalitede :cat:

ben de bugun denedim ic malzeme kaliteli ve cok guzel bir tasarim yapmislar,

evet bugun gerçeğini de gördük, çok başarılı bir kask, kalitesine diyecek yok, malzeme kalitesi çok iyi, takınca sanki yastıkmış gibi geldi bana :) konforlu gerçekten, ama fiyat gerçekten değermi bilemiyeceğim, 350 avro...

incelediğim bir kask :)
nolan N-102 kullanıyorum yenisi için N-103 istiyordum ama Givi aklımı çelebilecek güzellik ve kalitede :cat:

abi zaten senin makina enduroo, motorunla uyumu yakalarsın; fakat 50km/saat hızdan fazla hızlarda yine naylonu pardon nolan'ı kullanman daha yerinde olurrr :wiinkk::cat::cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar