givi 50.4 sniper kask hakkında

arkadaşlar bir sorum olacaktı. Bende yeni bir motor sahibi olarka ilk kask seçimimi givi 50.4 sniper ' den yaan kullandım. Ve ilk defa da bugün uzun kullanabilme şandım oldu. yeni motorda bir sıkıntı yok ama bu kaskta feci bir rüzgar alması durumu var. 70-80 lere çıkıldığı anda bir iki defa da ıslık duymama bile neden oldu. Devamında acaba ben kanalları mi açık bıraktım diye düşünürken hiçte öyle değilmiş. Hava kanallarının hepsi kapalı olmasına rağmen rüzgar var ... bazen sol üstten geliyor, bazen aşağdan geliyor. Durum ve hal böyle iken benim ne yapmam gerekir. Kaskı fuar zamanında kadıköydeki givi satan bir mağazadan aldım. Şubat 27 den bu zaman kask değişimi hakkım var mıdır, kullanılan kasktan memnun kalınmaması durumunda bir ayda iade hakkı var mıdır? Yada hocam sizin kullanımınız da bir sıkıntı vardır diyen de olabilir mi? Ne dersiniz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
usta bende kullanıyorum aynı kaskı.şimdi şöyle anlatiyim.180 liralik bide ls2 kaskım var 2sini kıyaslarsam çok ciddi şekilde sessiz ve rüzgar almıyor diyebilirim.belli bir açıda sadece boyun altından hava girip ses yapıo ondada biraz yukarı bakman gerekiyor.bu kadar rüzgar alma durumu bana göre ön camın tam oturmamasından kaynaklanıyor.aldığın yere götür bi baksınlar ön cam ayarını yapsınlar.sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum ayarı bozuktur bana göre.
iade konusunda anca tüketici mahkemesi biçiminde bir sonuç elde edersin bence.kask iadesi zor bi durum 1 ayda geçmiş üstünden.

valla resimlerden gözükceğini bilsem bakmanız için bir göndericem ama çok net olmaz herhalde. Ama şöyle sormak istiyorum, kaskın sol tarafındanki bağlantı yerinin hemen devamında yuvarlak içindfe E13 ve 7 haneli bir rakam yazan yer var. işte oradan başlayan, kask ile bütünleşmeyen bir yer var ve kaskın önüne doğru azalarak ilerliyo, devamında kaskın sağ tarafına yani bağlanı yerine doğru hafifçe artarak devam ediyo. Sizde de böyle bir durum var mı?Yani bağlantı yerlerine doğru kaskın vizörü tam oturmuyo, açılarak gerliyo diyim. Bu durumu İstanbulda olsam dediğiniz gibi gidip ayar yaptırıcam ama Kırklarelinde yaşadığımdan maalesef biraz zor oraya gitmem. Artık sizi biraz sıkıcam burada kusuruma bakmayın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anladığım gibi işte camı kapattığın zaman sağ tarafı havada kalıyor anladığım kadarıyla.camın üstündeki yazıyı gördüm sol tarafta ama üst tarafından hava girmesi imkansız.zaten tamamen kapat camını bütün çevçeveyi elinle kontrol et havada kalan bi taraf var sanırım.kasktan anlayan biri aslında yapabilir ama aldığın yerle bir görüş derim.birde bunların camı kolayca çıkıyor.2 tarafındaki tuşlara basınca kolayca değişiyor.bence bi söküp tekrar tak belki oturabilir.bahsettiğim ince ayar tornavidayla yapılıyor sanırım ama hiç bir fikrim yok.istersen resimde ekle paintle çizip belki başka bi noktasıda olabilir.

paint e gerek kalmadan demek istediğimi anlattım galiba :) şaka bir tarafa sizin kask ta bu şekilde mi merak ediyorum. :) . alın bölgesindeki vizörün japalı olduğundaki duran yer sizde de aynı mı. Google da resimlerine baktım da bu şekilde değil olarak görüyorum.bir de şu resimleri yüklersem tamam :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

mtdh3I.jpg

DkefMI.jpg

Br1juZ.jpg

mXSIIw.jpg

kDoIYL.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar