Gittiğim yerler değil de kapının önündeyken cidden korkuyorum. Çin malı falan da olsa ilk göz ağrısı

Hocam galvaniz zincir çok kolay kırılıyor yaa

( Çalanlar bence kesin bu kilitler nasıl kolayca açılıyor biliyordur
Evet garajınız yoksa kapının önünde biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor,gittiğiniz yerde 2-3 saat duruyor ama evin önünde her gece yatıyor göze batabilir ve çalmak isteyen kişi yarın gece geldiğinde de motosikletin orada olacağını bilir..
Galvaniz zincire gelince,yanlış anlamayın motosikletinizi kötülemek anlamında söylemiyorum ama siz motosikletinizi tamamen savunmasız ''al götür'' durumunda bırakmadığınız sürece pek çalmaya yelteneceklerini düşünmüyorum..
Yani ben hırsız olsam çalacağım motorun kilitleri kırmama ve riske girmeme değmesi lazım,parçaladığımda en pahalı parçası 50tl eden bir araç için kendimi riske atmazdım,parça parça yada bütün olarak elimden çıkarmak için uğraştığıma değmeli..
Tekrar söylüyorum,kesinlikle motosikletinizi kötülemek anlamında söylemedim yanlış anlamayın,insanın motosikleti 1000tl lik bile olsa onun için değerlidir
O yüzden çok sıkıntı yapmayın,kurcalandığında çayırtı koparacak bir alarm ve bir zincir yeterli olacaktır:cat: