Beğendiğin üründe hemen al seçeneği varsa siparişi verip ürünü alabilirsin. Açık arttırmada teklif verirsin; zaman bitene kadar beklemen gerek ama son saniyede teklif veren insanlar var programı var heralde onun; hemen al seçeneği olmayanlarla uğraşılmaz bence. Hemen al seçeneğinde aldıktan sonra kredi kartı bilgilerini giriyorsun adresi veriyorsun ortak bir havuzda toplanıyor para, satıcıya hemen ödenmiyor. Satıcının ürünü kargoya verip kargo bilgilerini girmek için belirli bir zamanı var. Kargoyu o girilen bilgilerden takip edebilirsin. Ürün de sana gelince kargoyu getiren eleman gitmesin sen poşeti açıp ürüne bakana kadar. Bir sorun çıkarsa tutanak tuttur; ama mağazalardan alırsan pek bir sorun çıkacağını tahmin etmiyorum; bireysel satıcılar biraz sakat olabilir lakin. Neyse sen ürünü aldıktan sonra ürünü onayla seçeneğine bastıktan sonra para satıcıya aktarılıyor. Herhangi bir aşamada sorun çıkarsa gittigidiyorla temasa geçersin ama ben ufak tefek sorunlar hariç ciddi bir sorun yaşamadım; yıllardır kullanıyorum.