Gitti, satildi.. kaldim oyle...

Ilana cikali 1-2 gun olmustu halbuki pat bu sabah satildi.. kaldim motorsuz sezon yavas nasil olsa kalir ilanda dedim o arada bakarim baska motor demistim.. hazirliksiz yakalandim...Varligi yeterdi otoparkta az az kullansamda... Bir BMW F650 GS gecti hayatimdan ilk bindigimde korktugum sonra oyuncagim gibi olan... az yakan iyi kacan... off kafam dumanli yeniden bir BMW f700 mu, NC mi, vfr800x mi aklim cok karisik..

Zordur insanın bağlandığı motoru satması bilirim.
İlk okul sonunda aldığım suzukimi senelerce kullanıp sattığımda gözlerim dolmuştu çok üzülmüştüm başka bir motorum olmasına rağmen.
Gönül istiyor çok para olsun kullandığımız her şey anı olarak bir köşede saklansın.
Hayat bu hocam. Çok güzel bir motosiketle Çok güzel zamanlar geçirmişsiniz bunuda şükredin :)

Nc otomatik der tek geçerim. Kafanız rahat rahat bir ömür kullanırsınız :)

Super Moderator
Aboooo bilirim o duyguyu,, eli kolu bomboş kalmak,, bi tarafta kask, diğer tarafta eldivenler ama otoparkta kimse yok..:) haha.. Şaka bir yana hayırlısı olsun.. F 700 güzel makine, bmw'den sonra NC tatmin etmeyecektir, özellikle frenleri.. İyi bir tercih yapmak lazim... Ne kadara satıldı?

ahanda yarama tuz bastın bende sattım kaldım dımdızlak sıkıntıdan gittim forma'nın çizmesini aldım daha giymek nasip olmadı dediğin gibi varlığı yetiyor yarabbim nasıl bir aşk'tır bu:salut:

Bende lisedeyken aldığım elektro gitarımı sattığımda çok üzülmüştüm.Sonuçta zırt pırt çalmıyordum ama dolapta durması arasıra açıp bakması bile keyif veriyordu.Kendime aldığım ilk pahalı hediyeydi :salut:

Aboooo bilirim o duyguyu,, eli kolu bomboş kalmak,, bi tarafta kask, diğer tarafta eldivenler ama otoparkta kimse yok..:) haha.. Şaka bir yana hayırlısı olsun.. F 700 güzel makine, bmw'den sonra NC tatmin etmeyecektir, özellikle frenleri.. İyi bir tercih yapmak lazim... Ne kadara satıldı?

Bi de çalınınca duyulan burukluk var ki ... Allah kimseye yaşatmasın...

Benimkini de satın allahsızlar :mrgreen: Ben de o duyguyu yaşamak istiyorum. Ben de elimde kask ve eldivenle .öt gibi ortada kalmak istiyorum. Yeter ki sakın şunu.

Şerefsiz 3 yıldır yakama yapıştı, bırakmıyor. Halimiz fıkralık oldu.

Adamın birisi karısı ile yaşlandıkları için bakamayacaklarını düşündükleri köpeklerini evden kovmayı düşünürler, önce köpeği 1 mahalle ileriye bırakırlar, eve geldikten 5 dakika sonra köpek kapıda havlamaya başlar.

Ertesi gün köpeği ilçe çıkışına bırakır adam, eve döner dönmez köpekte arkasından eve gelir.

Bu böyle devam ederken adam bir gün köpeğide alır dağa gider, yetmez ormanın içinde yürümeye başlarlar, bir dere bulunca adam cebinden çıkardığı topu derenin karşısına atar, köpekte peşinden koşar. Bu sırada adam geri dönüp kaçmaya başlar.

Karısıda evde acaba ne yaptı, köpekten kurtulabildi mi diye düşünürken bakar ki vakit epey geç oldu. Dışarıdan da bir havlama sesi geliyor. Herhalde yine geldiler diye camdan bakar ama araba yok. Hemen kocasını arar, nerdesin diye sorar.

Adamın ilk sorusu hanım camdan bak bakalım köpek oralarda mı olur. Kadın evet köpek burada diyince, söyle o şerefsize gelsin beni alsın, kayboldum ben bu ormanda der.

Motorla benim ilişkimde bu olaya benziyor git gide. Benden evvel eve geliyor şerefsiz. :mrgreen:

Bende bu duyguyu V-stromumu sattığımda yaşadım. Siz yine iyisiniz onu aratmayacak motosikletlere bakıyorsunuz.

Ben 150cc ye düştüm. Hatta şimdi onuda satıyorum. Toparlanana kadar bir süre motosikletsiz kalacağım.

Sizin şikayet hakkınız pek yok yani :).

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam birkaç gün sonra sym scooter ima elveda edicem her yolu ben onunla gittim izmire gittim yeri geldi sarılıp uydum şimdi nasıl ayrı düşücem ondan konuyu görünce duygulandım scooterim iş kurucam gene alıcam seni

Daha bu sabah koydum ilana..
İlk motorum oğlum gibi. Kendimden çok onun üzerine titrerim arkadaşlarım alay eder hatta kendine bu kadar bakmıyorsun diye.
Oğlan ilanda satılır mı ? Kısmet. Ama daha şimdiden içim biraz buruk :salut:

Beyler bi motor sahibindene koyulduysa o motor satilir belki bi ay belki iki ay ama hayatta satmam diyenlerin 3 gunde ah vah ettigini gordum. Motor alinca gecer fazla seyapmayin :)

Daha bu sabah koydum ilana..
İlk motorum oğlum gibi. Kendimden çok onun üzerine titrerim arkadaşlarım alay eder hatta kendine bu kadar bakmıyorsun diye.
Oğlan ilanda satılır mı ? Kısmet. Ama daha şimdiden içim biraz buruk :salut:

Haci simdiden vedalas o ilan fazla durmaz sana soyleyeyim :)
Allah gonlune gore versin, siradaki ne ?

Benimkini de satın allahsızlar :mrgreen: Ben de o duyguyu yaşamak istiyorum. Ben de elimde kask ve eldivenle .öt gibi ortada kalmak istiyorum. Yeter ki sakın şunu.

Şerefsiz 3 yıldır yakama yapıştı, bırakmıyor. Halimiz fıkralık oldu.

Adamın birisi karısı ile yaşlandıkları için bakamayacaklarını düşündükleri köpeklerini evden kovmayı düşünürler, önce köpeği 1 mahalle ileriye bırakırlar, eve geldikten 5 dakika sonra köpek kapıda havlamaya başlar.

Ertesi gün köpeği ilçe çıkışına bırakır adam, eve döner dönmez köpekte arkasından eve gelir.

Bu böyle devam ederken adam bir gün köpeğide alır dağa gider, yetmez ormanın içinde yürümeye başlarlar, bir dere bulunca adam cebinden çıkardığı topu derenin karşısına atar, köpekte peşinden koşar. Bu sırada adam geri dönüp kaçmaya başlar.

Karısıda evde acaba ne yaptı, köpekten kurtulabildi mi diye düşünürken bakar ki vakit epey geç oldu. Dışarıdan da bir havlama sesi geliyor. Herhalde yine geldiler diye camdan bakar ama araba yok. Hemen kocasını arar, nerdesin diye sorar.

Adamın ilk sorusu hanım camdan bak bakalım köpek oralarda mı olur. Kadın evet köpek burada diyince, söyle o şerefsize gelsin beni alsın, kayboldum ben bu ormanda der.

Motorla benim ilişkimde bu olaya benziyor git gide. Benden evvel eve geliyor şerefsiz. :mrgreen:

Gece gece iyi kahkaha attım allah senide güldürsün :) :)

Haziran ayinda ninja yi satarken almaya gelene icine sinmediyse alma diye yalvardim genede aldi..noter cikisinda cok kotu olmustum eve metrobusle gitmek cabasi sonra yeni askim xmax a kavustum ninja yi hala unutamiyorum

Haziran ayinda ninja yi satarken almaya gelene icine sinmediyse alma diye yalvardim genede aldi..noter cikisinda cok kotu olmustum eve metrobusle gitmek cabasi sonra yeni askim xmax a kavustum ninja yi hala unutamiyorum

Ben de Diversion'ı verip, metroyla tıkış tıkış eve döndüğümde çok kötü hissetmiştim kendimi. Ama kendimi kötü hissedişimin asıl sebebi beyaz küheylanımı vermiş olmamdandı. Hala daha arıyorum onu..

Ben de Diversion'ı verip, metroyla tıkış tıkış eve döndüğümde çok kötü hissetmiştim kendimi. Ama kendimi kötü hissedişimin asıl sebebi beyaz küheylanımı vermiş olmamdandı. Hala daha arıyorum onu..

Cok fena bi durum elinde bide kask :)

Bende 3 hafta önce motoru ve eşimin arabasını koydum ilana. Pazartesi günüydü. Arabayı günde 3 kişi aradı 5 kişi mesaj attı. Motoru 1 hafta kimse aramayınca iyi ya bende kalır kışı atlatırım, fuar sonrası Suzuki zam yapar daha iyi fiyata daha hızlı satarım diyordum. 1 hafta sonra Pazartesi aradılar, Çarşamba görmeye geldiler, Perşembe kaparo verdiler, diğer Salı motoru aldılar. Dönüşte araba ile bıraktılar sağolsunlar. 1 buçuk hafta oldu mont, kask, eldiven, çizme rafta duruyor. Acayip bir duygu.

Ha birde, "Ya birader araba varken motor alınır mı?" diyenler vardı. Alışmışlar motor ile hızlı, pratik olmama, şimdi arıyorlar "Falanca yerde buluşuyoruz, hemen atla gel". Tamam diyorum ilk metro ile geliyorum. Ve kart doldurmak için otomata yöneliyorum :salut:

Bende şimdi 660 Tenere hayalleri kuruyorum ama EICMA'yı beklesem mi? yoksa hemen mi gidip alsam bilemedim. Şimdi alırım fuarda yenisi gelir. O kadar beklersin acı içinde fuarda yenisi gelmez ama zam gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar