Gitti Ramço'nun Ybr Aşkı Geldi Yeni Aşkı Honda CBF 150

CBF gerçekten iyi motordur. Çok daha oturaklı çok daha emniyetli nispeten güçlü.. Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

Hayırlı olsun Ramazan kardeş, kazasız belasız sürüşler dilerim.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
hayırlısı olsun. hayırlı olsun

bu tarz motosikletlerde o kadar büyük değişikliller olmuyor

ama scooter öyle değil az bir değişimde attan inip eşeğe biniyorsun veya tam tersi.

bence aşk değil de Selçuk Ecza Deposunun uygun fiyata alımkontenjanından yararlanmış Ramçom...:p 4000 e 12 taksit aldı Allah bilir :p

bende sevmiyorum ama elmahkum biniyorum benim kahrımı başka makina çekmez ...:p

Abi zaten her insanın en iyi motoru kendi motorudur.Bende ybryi istemeyerek aldım ama şimdi çok seviyorum.

bende ybryi 2004 sonunda ilk çıktığında almıştım harbiden çok sevdim ama kaza yapınca soğudum ön takım değişti..motor 2400 liraydı ön takımlara kafa vs ye 800 lira masraf çıkmıştı tabi karşı taraf ödedi ama ben galiba 3000 kmde sattım...o zamanın kafası illa çızıksız makina olsun sevdasındaydım...

bu seçim aslında çok basit...

Kilo 90 kg altındaysa...boy 1.75 ve altındaysanız ybr tercih ediyorsunuz...

90 kilo ve 1.75 üstü iseniz mecburen ybr bisiklet gibi kaldığından cbf ye yöneliyor insan...bence olay tamamen bu...ybr biraz daha torklu ve kaslı olsa cbfnin tozu bile kalmaz yollarda...

her ne kadar satmis olsamda daha kasli ve yakisikli yapisi; ayrica gucuyle bu kategorinin krali tvs apache'dir der ve eklerim: hayirli olsun.. :)

bende ybryi 2004 sonunda ilk çıktığında almıştım harbiden çok sevdim ama kaza yapınca soğudum ön takım değişti..motor 2400 liraydı ön takımlara kafa vs ye 800 lira masraf çıkmıştı tabi karşı taraf ödedi ama ben galiba 3000 kmde sattım...o zamanın kafası illa çızıksız makina olsun sevdasındaydım...

90 kilo ve 1.75 üstü iseniz mecburen ybr bisiklet gibi kaldığından cbf ye yöneliyor insan...bence olay tamamen bu...ybr biraz daha torklu ve kaslı olsa cbfnin tozu bile kalmaz yollarda...
Ben 183üm 90 kiloyum ama öyle komik de durmuyor motor.Tabiki cbf daha kalıplı ben de başta cbf almak istiyordum ama işte nasibimizde ybr varmış...

ben duygusal sebeblerden dolayı cbf dedim pasşa..

YBR TVS CBF en azından binmedim demez. :)

Hayırlı olsun kazasız belasız.

Kocaeli İl Temsilcisi
hayırlı olsun ramazan ne oldu fazer acıttımı canını :cherry: :p ulen para var huzur var iyimi :cherry: :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar