gitti güzelim motorum içim acıdı

Büyük geçmiş olsun, beterinden korusun. Sigortalar belirli miktarlarını karşılarlar ancak şu anda arkadaşım ofisinde olmadığından soramadım ne kadarını diye, öğrendiğimde yazacağım:pale:
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

geçmiş olsun kardeşim olan motora olsun motor u bi şekilde halledersin.sende bişi yoksa ki bişi yok hiç üzülmeye değmez.

geçmiş olsun...cana geleceğine mala gelsin...neyseki sende çok ciddi birşey yok ve buraya yazabiliyosun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
GEÇMİŞ OLSUN, çok şanslıymışsıın.

Yaralanma varsa maddi ve manevi tazminat davası açabilirsin. Motorun için ayrıca dava açabilirsin. Tanıdık bir avukata sorman lazım. Üşenme ve çekinmeden bir avukata sor. Sokakta herhangi bir avukata gir sor. Hele yaralanma varsa karşı taraf için iş çok büyüyecektir. Mahkemeye çıkmadan uzlaşmayı da seçebilir.

Motosikleti
Honda NT1100
çok geçmiş olsun canına bir şey olmamış önce ona sevinin.
ama malda canın yongasıdır. o yüzden ne yapıp ne edip motorun parasını tam hakkıyla alman gerekir. büyük ihtimal dava açman gerekebilir hem sigortaya hemde adama.
adam size nasıl davrandı kazadan sonra bu da önemli?

Çok geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış, cana geleceğine mala gelsin kötü haber duyacağımıza böylesi daha iyi.

Öncelikle geçmiş olsun.
Trafik poliçesinde benimkinde 6.000 YTL yazıyor maddi hasarlar. Kazaya karışan kişinin policesi eski ise 5.750 YTL olması lazım.

Sen karşı tarafın poliçesini aldıysan bak ona. arta kalan kısım için ise kaskon yoksa dava açman gerekir.

Velhasıl uzun bir uğraş kolay gelsin.

çok geçmiş olsun, sana bişey olmamış allahtan
ben arabayla bi kaza yapmıştım karşı taraf asli kusurluydu ben de tali kusurlu
karşı tarafın trafik sigortası 6milyar gibi para vermiş, bu değer de maksimum değer oluyomuş galiba maalesef

asm

geçmiş olsun
sizde birşey yok ya motor yerine gelir elbet
umarım bir an önce kavuşursunuz motorunuza

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Cok gecmis olsun! Bu aralar oturdugum yere yakin cok kaza oluyor. Kadikoy'e bir haller oldu!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok büyük geçmiş olsun......:rendeer:

alp_tunayulin..:queen::queen:

Çok büyük geçmiş olsun......:rendeer:

alp_tunayulin..:queen::queen:

arkadaşlar çok sağolun çok doğuru tabiki cana gelecegine mala gelsinde o kadar senenin emegi olarak aldığım gözümden sakındığım motorumu param parça yerde görmek çok kötü be

Mal canın yongasıdır derler ya, insan bu gibi durumlar kurtulduğuna sevineceğine malına üzülüyor. bende ufak bi kaza atlattım, bana bişey olmadığına sevineceğime motordaki hasara üzüldüm :) her neyse cok geçmiş olsun üstat, allah seni korumuş bu şekilde düşün.

Seni çok iyi anölıyorum kardeşim..
İnsanın yedek parçası çıkar ama motor 1 yıl kalsada aynı şekilde durur düzelmez

ben bu cümleyi anlayamadım. yani siz bi kaç kemiğim kırılsın nasıl olsa 1 ay alçılı gezerim kaynar ya da bi ameliyatla platin takar tuttururlar ama motosiklet bekleyince kendi kendine iyileşmez mi diyosunuz????

valla Allah kimseye kaza bela göstermesin ama ya benim canım çok tatlı ya sizin ki azıcık tatsız :)

bu arada büyük geçmiş olsun...

geçmiş olsun valla mala gelsinn cana gelecegine boşver....:rendeer:

tabi oda canın yongasıydı dimi bu denklemde insanın moralini hep bozar zaten...:pr::pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar