gitti güzelim motorum içim acıdı

çok sevdiğim motorum burgman ım geçirdiğim kaza sonucu pert oldu cumartesi gün 11:50 de göztepe den kadıköy istikametine giderken tali yoldan çıkan bir kapalı kasa minübüsün çarpması sonucu motorum hurda oldu ben sag kaldıgıma sevindim ama motorum sağ kalamadı karşı tarafa kavşakta geçiş önceliğine uymamaktan aslikusur 8 banada tali kusur verdi polis beyler şimdi bakalım karşı tarafın trafik siğortası benim motorun degerini ödicekmi ödicekse ne kadarını öder ne kadar zamada öder bilen varsa beni aydınlatsın

azrail bize diğerlerinden daha yakınmış

arkadaşlar korumalarınızı lütfen takın mesafe yakın diye kasksız montsuz yola çıkmayın benim şu an yaşamamı saglayan belki taktıgım kask olmuştur çünki kafamı vurduğum yerleri bile gördüm kaporta sonra motor sonra asvalt
kaskınızı takın ehliyetsiz motor kullanmayın :salut::salut::salut::salut:

usda çok üzücü bi durum senın adına uzuldum ama elden ne gelir allah seni korumus buda çok guzel şükret sen yinede motor tekrar gelir

olcağı varsa olur üzülmemeye çalış artık her şeyde bi hayır vardır

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok geçmiş olsun..... Motorada üzüldüm...... Neyse mala gelsin....

Geçmiş olsun kardeşim olsun cana geleceğine mala gelsin az yada çok bi para verirler sana alırsın bi motor daha.Allah daha beterinden saklasın,bununla geçmiş olsun.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun. :rendeer:

geçmiş olsun motor pert sende bir şey yok resmen verilmiş sadakan varmış derim

Kardesim sen saka yapiyorsun degilmi motora uzulmekle? Bu anlattigin olayda hayatta kalman buyuk sans.Sen motora falan hic uzulme ,kaskon vardir alirsin.Yada koy gitsin. Allah seni sevdiklerine bagislamis.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sana bişey olmasın arkadaşım motor halledilir onun yedek parçası var ama insanın yedeği yok çok geçmiş olsun.

cok gecmıs olsun
bıızı bılgılendır geılısmelerden haberdar edersın artık ne kadar aldıgını sıgoradan tekrar gecmıs olsun

çok büyük geçmiş olsun kardeş,allah beterinden saklasın,motor yerine gelir takma kafana sana birşey olmasın..

cana geleceine mala gelsin motorun içn grçktn üzldm ii ki sana bir şey olmamıs

Seni çok iyi anölıyorum kardeşim..
İnsanın yedek parçası çıkar ama motor 1 yıl kalsada aynı şekilde durur düzelmez

geçmiş olsun.. boşver yahu motoru sana bişey olmasında... Allah korumuşş.

valla o sigorta işlerinde öyle işler dönüyorki.. bende arabayla kaza yapmıştım.. kusur yine karşı taraftaydı. benim dişlerim kırıldı şoka girdim falan ambulansta uyanmıştım.. gidiyordum yani... sonra.. arabaya hak ettiği değeri vermiyorlar yaptırmak istedik bu sefer servisle anlaşıp uydurma parçalar taktırıp maliyeti düşürüyorlar... en üst makama kadar şikayet ettik hiç bir yanıt alamadık.. yok şuraya gidin yok buraya gidin.. japonyaya bile şikayet ettik.. türkiye distiribütörüyle görüşün diyorlar...diceem Allah kolaylık versin.. sıkma canını sende bişey yoksa dünya malı gelir geçer...

gundi Sana birşey olsaydı aynı şeyleri düşünmezdin.Gerçekten bu söz dogru cana gelecegine mala gelsin.Çok geçmiş olsun.

Canın sağolsun; sağ oldukça daha yenisini alırsın. Büyük geçmiş olsun.

Geçmiş olsun :rendeer: En yakın zaman da yeni bi motor sahibi oLMan dileği ile :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Geçmiş olsun, karşı tarafın trafik sigortası senin hasarını öder.

Trafik sigortaları araç başına 8 milyara kadar ödeme yapar. Gerisini dava açarak karşı araç sahibinden tahsil edebilirsin.

Cok geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun
Önce can sonra canan boşver motoru demek kolay bizim icin ama gercekten senden degerli degil!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar