teşekürler..öncelikle AMİNNNN... hayırlı olsun ALLAH KAZASIZ BELASIZ BOL KEYİFLİ SÜRÜŞLER NASİP ETSİN...
allah razıolsunhayırlı olsun.ALLAH kaza bela vermesin inşallah
teşekürlerHayırlı olsun arkadaşım. allah kazasız , belasız, cezasız binmeyi nasip etsin.
amin kısmet de sen yinede..ALLAH kazadan beladan korusun inşallah, Kardeşim madem uzun yol yaptın izlenimlerini paylaşırsan sevinirim. Ben uzun zamandaır BMW F 650 GS ile HONDA TRANSALP arasında kalmıştım dün V STROM'u yakından inceleme fırsatı buldum ve kafam iyice karıştı.
eyvallah dayı..:cat:Hayırlı Olsun 41 Kere Maşaallah
teşekürler gökhan..Hayırlı olsun aydemir. Ülkemiz şartlarında kullanılabilecek ideal bir motosiklet almışsın. Kazasız belasız kullanman dilegiyle...
çok sagol kardeş..önce amin diyorum
sonra da kazasız belasız sürüşler diliyorum...
güle güle kullan...:rendeer::rendeer:
:rendeer::rendeer:inşallahbir motor ne kadar güzel olabilir kibir motora aşık olunurmu
vstorm çok başka bi motor hayırlı olsun güle güle kullanın inş bizede nasip olur birgün
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:53 ----------
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150113733357486&set=a.10150113729767486.295818.606512485
fuarda üzerinden zor kaldırdılar beni![]()
aminnnnhayırlı olsun
allah kaza bela vermesin.
allah razı olsun..Görüntüsü ve km si ile neredeyse sıfır kadar temiz görünüyor. DL 650 V-strom pek çok kişinin hayallerini süsleyen motosiklet.Güle güle kullanın.Allah kaza bela vermesin kem gözlerden sakınsın.
inşallah olur.Kardeş benimde hayalimde bu makina var:cherry: İnş. ilerleyen yıllarda tabi bu 10 yıl olur 15 yıl olur bilemiyorum ama inş bende alacağım :cherry: Çok temiz ve güzel bi makinaya benziyor ,hayırlı olsun kazasız belasız uzun km ler yapman dileğiyle:rendeer::rendeer:
:queen::queen::queen:maşallah paşam yakışmışsın üzerine aletin...hah işte böyle imana doğru yola gel...gsr 600 le işin yok ...napıcan 100 beygirlik makinayı...Allah kaza bela vermesin...