Gitti Cbr geldi Beverly

Vatandaş açıklama bekliyor. Devlet duruma el koysun

Rodajı çok iyi yapılınca öyle oluyor işte =)

RüzgarSa dostum, bu ibrede en 11bin devirde en fazla 180 gördüm doğru. Bu fotoğraf kontağı ilk çevirdiğinde oluşan görüntü. Motor durur vaziyatte :king:

1 yıl 18.000 km respect:cat:

Diz örtüsünü gördüm burdan ısındım valla:p Hayırlı olsun....

Hayırlısı olsun Bence bu havalarda en doğru kararı yapmışsınız Maxi scooter gibisi yok benim de hep kalbimde yatıyor.Apachemi satıp almayı düşünüyorum 1 yıla kadar kısmetse

hayırlı olsun.. 250 cc likler motoru sevmek için çok güzeller ama bir süre sonra maymun gözlü insanoglu kendimden bildigim kadarı ile gözünü yukarılara dikiyor.. :) insallah yüksek cc li makinanızıda cbr gibi saglıklı kullanırsınız.. :)

Teşekkürler arkadaşlar.

Diz örtüsüne pek alışamadım. Şimdilik söktüm. Örtü yüzünden motoru şöyle bir komple görememiştim. :) Yakında temizleyip bolca foto çekerim.

Şehir içi kullanımda ve özellikle yağışlı havalarda Beverly çok daha avantajlı, vitesle uğraşılmadığı için daha az yorucu, büyük tekerlekleri nedeniyle diğer scooterlara göre daha güvenli ve de TEM gibi bir yerde seyrederken 500 cc çok yeterli. Bazı arkadaşlara yeterince havalı gelmemiş olabilir, "CBR satılır mı ama yaa" diye düşünen arkadaşlarımız olabilir, ama bir maxi-scooter kullanıcısı olarak ben Beverly'yi tutarım:) Güle güle kullanın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.
Hocam açık yazayım,Beverly yazınca Harley gibi birşey sandım,hayal kırıklığı olmadı değil:(
İşini görüyorsa ne mutlu.

Şehir içi kullanımda ve özellikle yağışlı havalarda Beverly çok daha avantajlı, vitesle uğraşılmadığı için daha az yorucu, büyük tekerlekleri nedeniyle diğer scooterlara göre daha güvenli ve de TEM gibi bir yerde seyrederken 500 cc çok yeterli. Bazı arkadaşlara yeterince havalı gelmemiş olabilir, "CBR satılır mı ama yaa" diye düşünen arkadaşlarımız olabilir, ama bir maxi-scooter kullanıcısı olarak ben Beverly'yi tutarım:) Güle güle kullanın.

Teşekkürler yerinde tespitler :)

Diz örtüsü bana göre değilmiş onu anladım. Motoru tam hissedemedim o örtüyle şimdilik çıkardım biraz motoru hissedeyim sonra yine takacağım :)

Hayirli Olsun Bugun eve donerken bir CBR 250 (Beyaz) yan yana geldim gercekten cok guzel bir motor . Sizde cok temiz bakip satmissiniz . Alan arkadas cok sansli .

Motosikleti
Forza250-cygnusL
CBR den sonra mersedes gibi gelmiştir....
Güzel motor..
Kazasız belasız...

Hayirli Olsun Bugun eve donerken bir CBR 250 (Beyaz) yan yana geldim gercekten cok guzel bir motor . Sizde cok temiz bakip satmissiniz . Alan arkadas cok sansli .

Alan arkadaş aslında motoru satmak için aldı. Şuan brandasınıda çekip satış açtı diye biliyorum ilgilenen olursa yardımcı olurum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar