Gitti Caponord, geldi XT

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pro hayırlı olsun güle güle bin ama bu makineler 2004 den beri var biliyorum 2003 demi varmış ?
2003 olan sattığı capolord idi bu 2005 :wiinkk:

procum Allah kaza bela vemesin keyifle binersin inşallah :rendeer:

Hayırlı uğurlu olsun Onur, on numara bir motor almışsın. Allah kaza bela vermesin. :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun , güle güle kullan .

En sevdigim rengi denk gelmis. hadi yine 4 ayak ustune dustun procum ama sunu da ekliyim..

Agırmı geldi capo ? = ) = ) =)

Bende er6 yi satıp xt125 alıyım kardes kardes dolasırız =)

:cherry: hayırlı olsun cierim, Allah kaza bela vermesin :cherry:

ktm nooldu la :p

üstteki reimleri görünce aha dedim pro ya bak heheheh yıllardır bildiğimiz pro meger kadın mış dedim :queen::queen:

hayırlı olsun nice daglar bayırlı gezmen dilegiyle çamurun bol olsun artıkın :)

Super Moderator
Güle güle kullan da... "Kawasaki XT:p" almak nereden esti, biz başka bir sürpriz bekliyorduk...

hocam güle güle kullan, bende 1 ay kadar önce 2005 model aldım aynı seninkinden.. ama aldıktan sonra farkettimki ilk üretilen modellerde ECU üretim hatalıy imiş.. düşük devirlerde gazı sabit tutamıyorsun çok kararsız. benim motorda bu hatalılar kapsamında ve geçen hafta servise bıraktım, bakalım garanti kapsamında olmadan değiştirilecekmi.....seninki belki zamanında değiştirilmiştir, değişip değişmediğine bir örnek verilmiş gene aynı siteden:
The old and faulty ECU is : 5VK-8591A-00 whilst the new and corrected should be: 5VK-8591A-01
hatalı üretim olanların şase numaralarını veriyorum (xt660.com dan alıntıdır)
XT660R Up to frame no. DM015-007858' e kadar
XT660X Up to frame no. DM014-006257' ye kadar
eklerde yamaha'nın servislere gönderdiği faxlar:
attachment.php

attachment.php

Son düzenleme:
hayırlı olsun allah kaza bela vermez inşallah.. Aman sakın kimseye emanet verme ;)

hayırlı olsun güzel makina doğru tercih iyi günlerde kullanman dileğiyle...

Güle güle kullan da... "Kawasaki XT:p" almak nereden esti, biz başka bir sürpriz bekliyorduk...

KAwasaki XT,anladığım kadarıyla,günümüzde yaşanan çarpık ilişkilerin bi eseri ,halbuki yamaha ile kawasakinin nikahları birbirine düşmezz çünkü onlar kardeş,demekki biri arada kaçamak yapmış ve kawasaki xt çıkmış ortaya,Honda R6'yı dört gözle bekliyorumm:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar