Git dedi Bak dedi Gör dedi

ozaman bende sana derimki
tejrube başka bişe:queen::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:06 ----------

onuda sen düşün canım :mrgreen:

abiler anlamıyorsunuz ikisini sepetlesek cocukların üçüncü yıne yanımızda ya kacış yok ağalar :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi verirsin bi çukulata o kadar allah allah ya sanki cahillere anlatıyor he şindi bi sürü taktik sayacam adama:queen:

olmuo o taktik usta ,çukulata bitince kapıyı zorluo :queen::queen::queen::queen:

sevgili adaşım mahalleme kadar gelmişsin beni aradın gelemedim kusuruma bakma hem aradığını çok geç gördüm hemde malum motoru şu an parçaladım senin yanına ancak otobüsle geirdim ama oda pek keyifli olmazdı dediğim gibi artık kusuruma bakma ben bigün seni ve oğlunu özel olarak ağırlarım gezin güzel olmuş paylaşım için teşekkürler arda'ya selamlar :wiinkk:

sevgili adaşım mahalleme kadar gelmişsin beni aradın gelemedim kusuruma bakma hem aradığını çok geç gördüm hemde malum motoru şu an parçaladım senin yanına ancak otobüsle geirdim ama oda pek keyifli olmazdı dediğim gibi artık kusuruma bakma ben bigün seni ve oğlunu özel olarak ağırlarım gezin güzel olmuş paylaşım için teşekkürler arda'ya selamlar :wiinkk:

ne demek adaşım gönüller bır olsun yeter sağlıklı olalım ALLAHIN izni ile daha cok beraber gezıler yaparız kısmet olursa ardayada selamını iletırım eyvallah aleyküm selam:rendeer::rendeer:

On numara olmuş. :cat:
Yalnız yakışıklı oğlun da büyüyünce motor ister, şimdiden para biriktir babası...:wiinkk:

bende bu Pazar açılayım dedim...havayı güzel görünce...ama nasip olmadı üşendim...hüzel kareler olmuş...sezonun son gezisi bu olsa gerek...

Burası Emirgan Korusu değil mi:) Çocukluğm geçti burada bee maziye döndm bi an
Güzel bi gezi olmuş

Ne iyi etmişsiniz...yalnız Furkan dehşet bir motorcu olacak aga söyliyim ben :)

Bu arada karizmatik pozlarında gözümden kaçmadı Sinan bey :mrgreen:

Çok iyi geldi:cat:,İstanbul'u gezip, paylaşmaya devam edin.

aramazsan arama :queen: diye bir şarkımı ne vardı tam hatırlamıyorum ama öyle kalmış aklımda.bende diyordum arayayım sinanı gidelim biryerlere diye ama sonra vazgeçtim belki karşıda yağmur vardır diye.biraz turladım sonra eve.e gez bakalım ;gezmekle yol bitermi abi :p

Güzel bir gün. Harika fotoğraflar yakalamışsınız. :cat: Burası da kısa kaçamak için çok uygun..

Elinize sağlık..

güzel yer neresi burası görülmeye deger.evet güzel yermiş.bizde gidelim dimi hasan uzak deilmiş.güzel bi havada.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Manzaralar harika gerçekten.Tebrikler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar