Git dedi Bak dedi Gör dedi

Dün pazar günü içimden bir ses git dedi bak dedi gör dedi gez eğlen keyfine keyif kat dedi kulağımda ince bir ses baba özledim dedi motora bınmeyi dedi hanım bu havada nereye dedi oğlum biz gidiyoruz babamla dedi sonra hanım al cocuğunu git dedi ama dikkat edın dedi.
Ben bu arada bu anladığınız tv deki reklama taktım arkadaşlar :mrgreen:ufak bır gezi yaptık istanbulun bu karelerını özleyenler için bir kaç foto cektık sizlerle paylaşalım istedım arkadaşlar fotoğraflarda dikkatle bakın ortalıkta bir sürü SİNCAP vardı ama cok hızlılar ancak fotoğrafda bu kadar yakalayabıldım :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:08 ----------

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aaaa bizim evin ora :D sehir turu iyi olmus abi aslında bizde gelecektik oraya ama birtakım sorunla karsılasatık ...

Dün öğleden sonra evde boş boş oturdum insan bir telefon açar dimi ben gidiyorum diye.
Güzel olmuş Sinan abi Yüreğine sağlık:rendeer:

cok güzel resim yakalamışsınız saolun .. bu ilk resimdeki yerler neresi oluyor ?

Dün öğleden sonra evde boş boş oturdum insan bir telefon açar dimi ben gidiyorum diye.
Güzel olmuş Sinan abi Yüreğine sağlık:rendeer:

dün bir kaç kişiyi aradım cevap vermıyor tlf. da dedim herhalde sorun var meğer yokmuş :pale:bende aramaları bıraktım cıktım yola valla arkadaşlarımızla gezmek elbette dağa güzel ama kısmet abi:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:24 ----------

cok güzel resim yakalamışsınız saolun .. bu ilk resimdeki yerler neresi oluyor ?

ilk resım bahceköyden sahıle inen yol diğer resımler deki yer ise pembe köşk ama sahıldeki durakları senelerdır bır turlü ezberleyemediğim için bır sey diyemıyeceğim:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:26 ----------

aaaa bizim evin ora :D sehir turu iyi olmus abi aslında bizde gelecektik oraya ama birtakım sorunla karsılasatık ...

sincaplar sizin evi basıyormu ne kadar cok sıncap var ya:wiinkk:

İstanbul'un neresinde bu yer? Çok güzel. İstanbul gezisi yapmak lazım :)

Afetül dehşet yerler..:cat:

abi yine yapmıssın yine yapacağını... tebrik ediyorum seni..güzel gezi olmuş gerçekten... ama sanki arabayla gitmissin gibi bi hava var burda :)

yok mehmedım arabam zaten bayramdan beri yatıyor onu calıştırmak zor kim uğraşacak burası manzarası cok olan buyuk bır alan içeri motoru aşağıda park edıyorsun yaya gezdık bu resımde bır yerde bır araç fena ıslattı bızı orman yollarında su bırıkıntılerı vardı kuru bır yer bulunca durduk ondada furkanı motorla cektım:cat:

peki abicim inandık :) ayağına yüregine sağlık...paylaşım için ellerine sağlık,,, anlatım için dillerine sağlık :)

"Git dedi bak dedi gör dedi" Kim dedi ise bayağı akıllıymış. Görulmeye değer yerler.:cat:

dehseti şehval bir gezi olmuş..baba oğul deyme keyfimize olmuş :cat:

bak dedi, izle dedi,yorum yap dedi, begen dedi...:rendeer: Paylaşım için teşekkürler, güzel bir kış başlangıç gezisi olmuş...

Mersin İl Temsilcisi
şişşt, kıskandırmak yoktu hani?
benim de motorumun da biryerlerimiz şişecek :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Baba oğul gezmenin keyfi ölçülemez denli büyüktür.
Ne mutlu size.
Yollarınız açık olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
aaaa190.jpg

güzel yer neresi burası görülmeye deger:silent:

gittim gördün baktın bizede burdan bakmak kaldı usta:)

beni aradın saollasın yatırordum usta malum cumartesi sabahladık :)

inş bir dagaki sefere daga kalabalık :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:48 ----------

Baba oğul gezmenin keyfi ölçülemez denli büyüktür.
Ne mutlu size.
Yollarınız açık olsun.

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar