Giresunda servis yardım

servis yardım

arkadaslar bende 151RS mondial motor var motorum kazalıydı önde ufak tefek kırıklar ve motorunda bir sorun vardı giresunda bir ustayla 310YTL karsılıgında anlastık şu gün gel al dedi gittim 1 saat sonra gel falan böyle böyle 10-11 gün erteledi bizi. her neyse sonra tamamdır motor dedi almaya gittim çalışmadı akü zayıf vs dedi daha sonra aksam gittim benzinde aldım çalıştırdık motoru sabah tekrar çalışcakmı şüpheliyim ama eve gelene kadar işkence yaşar gibi oldum her yeri titriyor yolda geziyor vs... giresunda sıfır ayarına getirebilecek bildiğiniz bir yer varmı? yani sıfır ayarı derken sağlam bişey olcak hale getirebilcek bir yer? ben normalde her gun 19km otobanda yol alıyorum gidiş geliş 40km'yi buluyor bu yol böyle çekilmez yani.. ön fren bağlanmamış heryerinden sesler geliyor arka fren sağlam değil. rölantisi çok yüksek gaza basmadan bile uçarak gidiyor.... vs vs işte yani adam akıllı yapacak bir yer bileniniz varmı?

yokmu hic bilgisi olan ............?

Son düzenleme:
tahmin ettiğim gibi çalışmadı motor sabah kalktıgımda

310 ytl karşılığı yaptırdıgın ustaya bı ugrada aldıgı paradan hayır gelecekmıymıs bı sor helalmıymıs o aldıgı para okurken sınırlendım ya sende de suc var gıt ustanın basının etini ye boyle motoru neden teslım alıyorsun kı :mad:

zaten arka lastik ve plastik aksam komple değiştiği için kafadan 150ytl gitti. motor kısmındada bir cok parça değişmiş görünüyor ama nedense calısmıyor. birde bir sorum olacak akü bitti sanıyorum ben ama akü bitince uzunlar falan calısırmı yani kontak basınca cıt cıt diye bir ses geliyo yani akü yetmiyo gibi geldi bana. ama akü yetmese farları açınca yanarmı acaba?

ayak marşı yokmu oradan çalıştır bir süre 2000 3000 devirde çalışsın akü şarj olur

Yaw anlamadığım biri nezaman motorunu uzun süre tamirciye bıraksa aldığında akü sorunu yaşıyor ve yenşsşnş almak zorunda kalıyor

Defalarca aküyü bitirdim bir müddet kullandıktan sonra akü doldu ve sorun olmadı.

Demekki bizim tamircilere fazla güvenmememiz gerekiyor.

usta ayak marsinida takmamis :) akuyu soktum sarza goturcem duzelir insallah

birde akunun yenisi ne kadar CIKMA falan oluyomu

Son düzenleme:
neden o ustanın ismini adersini vermiyorsun? verki bir başka motosiklet kullanan arkadaşların başına birdaha böyle şey gelmesin. kimdir nedir nerde addresi versene bilader. bu arada giresun merkezde en iyi bildiğiniz motosiklet ustası kimdir? teşekürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar