GİLERA VXR 200****SATILDI***

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MODEL:GİLERA VXR200
YIL:2005
RENK:DÜZ GRİ
KM:1600
FİATI: 4950 YTL
İLETİŞİM:05326164618 [email protected]
AÇIKLAMA:1000 BAKIMI YAPILDI SIFIR GİBİ.21 BEYGİR SU SOĞUTMALI
04090518414rp8mb.jpg

- Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
- Bu başlık amacına ulaşmıştır.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
*********************I*********************

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ İlanlara olumlu veya olumsuz herhangi bir yorum yapmak, malın alım-satımını etkileyecek davranışlarda bulunmak yasaktır.
+ İlana yazılan tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz!
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Foruma verilen ilanlarda üyeler Alım - Satım ilanlarıyla ilgili dikkat edilmesi gereken noktalara uymak zorundadır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
®******************************************®

dostum sen bilirkişimisin geçen gördüm skipperada aynı şeyi yazmışsın o fiata alabiliyorsan 2 tane getir bana ,niyetin varsa gel pazarlık edelim boş boş mesaj atmak için için konuşmayın.

Azıcık kullanıp niye satıyorsunuz kardeşim bu motorları, böyle polemiklere girme durumunda kaıyorsunuz :) Ucuz desen ucuz değil, pahalı desen pahalı değil, satma bence, güzel motor :)

Fiatımı makul bulan arkadaşlara teşekkür ederim tabi ki normal bir fiattı;ve satıldı vxr, piyasa çok kötü olsa da motor zevk işidir,iyi ve temiz kullanılan motor her zaman alıcı bulur arkadaşlar, yeter ki temiz kullanın ,bakımlarını yapın piyasa kötü diyenlere kulak asmayın!

bence yükselt fiyatı

Arkadaşım benim kuzenimdede aynısı var onun arkadaşında da aynısı vardı sol tarafa düştü motor sol komple boyalı 4.700 istiyo sen az fiyat vermişin bence :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao:

100 km'de kaç lt yakıyor bunlar? 90-100 giderken motor çok bağırıyor mu, devri artıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar