GİLERA RUNNER SOn SÜRAT ?

valla ben okadar gormedım ama forumdakı arkadaslardan ve baska yerde okuduklarıma gore bu patınaj olayı gercek bole bır scooter yok dıyor kullananlar.sınıfında bır numaraymıs vırajlarda yatış olsun fren performansı olsun ıvmelenme cabası. ıtalyanlar bu ısı ıyı bılıyor. yahu sole bı karsılastırma bıle yapsanız forumdakı baslıklardan okudugum kadarıyla motor sahıplerı su hızlara ulasıyo

keeway 150 9,5 hp: 100-110
honda dylan 16 hp: 130
kymco agility 9 hp :100-110 vs.. simdı bu scooterlar bu hızları yapabılıyorsa yahu runnerdan bahsedıyosunuz hatırlatırım. dylan ı bıle gecemıcekse efsane scooter unvanını kaybederdı herhalde(dylanı beygır gucu bakımından kıyasladım yoksa oda cok hızlı:) )

honda dylan kendi motorum 3000 km deyim. açılmamış motor dersiniz belki bilmem ama düz yolda tam gaz 120ye zorla geliyorum. rodajını çok temiz yaptım. ama bana öyle geliyorki rampa aşağı kaptırıp yapılan süratler son sürat olarak yazılıyor. zaten benim ibre 140. Halice inen rampada 140 yaptım hatta büyük ihtimalle geçtimde ibre sona dayandı. ama dediğim gibi öyle kaptırıp yaptım yoksa düz yolda zor bela 120 gidebiliyorum ben şimdilik. ilerde açılırda gidermi bilmiyorum. runnera gelince illaki dylandan hızla olacak ama oda 40km/h olmaz herhalde. olsun olsun 20 km/h olsun. düz yolda 140 gidebilir.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Birde Gilera'nın DNA modeli vardı. Vitesli makina gibi oturuş pozisyonuna sahip olan tek scooter motosiklet olduğunu düşünüyorum...

birinde görmüştüm bundan.Türkiye'de 3-5 tane falan var demişti.ön tarafta benzin deposu mahiyetinde görünen kısım var ya; işte o fake aslında:) o boş bir kapak.onun altında da bagaj haznesi, torpido gözü gibi bi boşluk var.

2005 Runner 200 ile 125-130 civarında görüyorum.Motor da gayet iyi durumda.Ama orijinal.Bunlara farklı markalarda hava filtresi, performans kitleri takanlar falan var, o zaman yapar belki biraz daha.Ama bu motorun amacı serii bi şehir içi aracı olması.Yoksa kimse bu aletin son süratle giderken açık, rüzgar alan bir yolda keyif verdiğini söyleyemez herhalde.O yüzden Runner'ın son süratini tartışmak anlamsız bence.Bir de bişey farkettim 150-160 yapıyor falan diyor bazıları da; kimse 150-160 yaptım demedi şu ana kadar.yada ben dikkat etmedim.neyse boş işler bunlar, sürat motoru değildir runner.Zaten o lastik ebatları ile 120 bile çok tehlikeli ve gereksiz.

Son düzenleme:
iki arkadaşımda runner var biri 2 zamanlı biri 4, arasında çok fark var 2 zamanlı olanı hiç zorlanmadan tekere alıyo ve gazı bırakana kadar o şekilde gidiyo çok seri bir motor ve ona kafa tutan tek makine Italijet. Ama süper keyifli bir motor...:p

son sürat 160 gidiyor arkadaşlar hiç kimse yokuş aşağı demesindüz yolda bu makina 160 görüyor he havada rüzgar olursa kesinlikle etkiliyor ve 155 ve 150 lere bile düştüğü oluyor sonuçta 2 zamanlı tork eğrisi düşük bir makina ama problemi çok oluyor ben komple yeni makina yaptım en ince ayrıntısına kadar ama yinede memlun değilim çok yakması değil problem arızaları bide benimki 99 model ama şunu söyliyebilirim şasesi çok sağlam 1 kere takla attım 1 kerede sürüklendim maşallah diyorum motorun performansını anlatmama gerek yok zaten amortisörleri çok sert sesi berbat :) artçı konforu yok vs vs ama kulloansanız çok sewersiniz biraz kötüleyici bir anlatım oldu ama bakmayın böyle konuşmama yeni motor alsam bile onu satmam :)

motoru acılmıs rodajı gusel yapılmıs bır runner 200 140 ve 150 km hızlara cok rahat ulasır hee sehır ıcınde belkı cıkamaz mesafe kısalıgından dolayı ama otoban ve sıkısık trafık olmayan yerde 150 cok rahat. yaw su sekılde test edın dedım sıze hala etmıyosunuz. kymco grand dınk 13 beygır 120 -130 yapıyo honda dylan 16 beygır 130 -140 yapıyo allah askına runner otobanda 150 yapmazmı yaa hee yapmıyosada kaldır at o motoru gıt dylan al osman bısı dmeem

Arkadaşlar yanılıyor olabilirm öyleyse düzeltin bi zahmet. Yukardaki videoyu izledim ordaki motorda ibre 120 km/h yanlış görmediysem buda demek oluyorki 50cc bir Runner normalde 180 ve 200cc Runnerlar'da ibre 160 km/h olması gerek. Yanlışmı?

bi kişi de çıkıp benim runner'ım var şu kadar yapıyor, ya da ben kullandım bu kadar yaptım dememiş.. (ben dedim ama inandıramadım arkadaşları) herkes sallıyor şu motor şu kadar yapıyor bu motor bu kadar yapıyor o zaman runner o kadar yapar diye... sallamayın arkadaşlar ya dylan 130 yapıyo diye runner'ın 140 mı yapması lazım.. kim diyo bunu.. o iş öyle motorun teknik özelliklerine bakarak olmaz.. alır kullanır basarsın kaç yaptığını görürsün yazarsın...

size kullandım, bastım diyorum maksimum hızı düz yolda 120 km/s.. ha yokuş aşağı basarsın görürsün 150 km/s'yi ona bişey diyemem.. ama 200 cc'lik 4 zamanlı yeni runner'ın yaptığı 120 km/s toleransıyla belki 130 km/s'dir...

şimdi size bi tane daha söyleyeyim.. 400 cc'lik vitesli suzuki drz 400 sm ise düz yolda 130 km/s yapıyor.. buna ne diyeceksiniz... kullanmadığınız motorlar için bol keseden atmayın...

arkadaşlar ben bu motoru defalarca sürdüm 150 rahat yapıyor 23 yıllık motor kullanıcısıyım.zaten bu motorun üstüne bir defa binipte gaz açan birisi motorun ne kadar güçlü olduğunu anlar.yalnız ben 2 zamanlı 180 lik kullandım

Arkadaslar Benim cinliye japon kayıs taktim 135 görmeye basladi ibre Kanatlanip ucacak nerdeyse :D

Slm , avatar resmimdeki motor la 120 km/h hızı düz yolda görüyorum yokuş aşağı da 125 - 130 kmh gördüm..Runner 145 - 150 kmh rahat yapar tartışmaya bile gerek yok bence.....
bu arada motorum kanuni bobcat 150 12 bg...

runner ın tek rakibi derbi gp

runner dan bir beygir yüksek 4 zamanlı su soğutmalı ön çift disk daha ne olsun:cat: görüntü runnera bin basar

runner'ı hiç kullanmadım. son surati 140 mıdır, 150 midir bilemem.
ama bildiğim birsey var: yuvarlama hastalığı... insana özgü birsey. bu nedenle fiyat 7.850'yse yuvarlanır 8 olur. yaş 31'se 30 olur. kadranda görülen rakam 130'sa 140 olur. Benim makinede ibre 145'i gösteriyor. Yol bilgisayarı 136 ölçüyor. Daha yüksek süratların da konforlu süratler olduğunu düşünmüyorum.

Erdo bende anlamadım:silent:100km/h'ı geçemediki adam.Belki bu aletin gitmesi gereken hız budur'u göstermek istemiştir.:).Bencede bir scooter'in amacı şehiriçinde ve kısa mesafede rahat ve güvenli yolculuk olduğu için maximum hızda bu olmalı.Benim motorla 60km/h:mrgreen:

Videoda 100 km geçtiği kesinde :cat: diğer dediklerine bende katılıyorum şehir içi hız olaylarına... bende runner kullanıcısıyım 130 gördüm 150 lere çıkacağınada eminim yinede bi scooter için gereksiz hızlar ama uzun yoldada ilaç gibi geliyor :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar