gilera runner fxr180

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar 2000 model 15000 km de gilera runner fxr 180 gittim gördüm adamlar al kaçırma temiz dedi 2500 ytl den aşşa olmaz diyolar ama jantta çatlak varmış kafam takıldı sizce alınır pazarlık edilirmi kafam karışık ne dersiniz rengi siyah iki zamanlı olması nasıl sizce 21 bg sizce çok sorun yaşarmıyım tamirci temiz diyo

Süper Moderatör (BBRR)
6 yılda 1500 km yapan motor ya yatmıştır yada kmsi ellenmiştir her iki durumda sorun yaratacağına dair sinyaller verir ...6 yaşında bi scootere bu şatlarda bu para verilirmi bilemiyorum 1500 km işi biraz kafaları karıştırıyor 15000 olsaydı 1000 kat daha iyiydi
bu arada başlık yanlış yerde almak isteyenlere taşıdım.....

2.500 YTL olması zaten kafandaki soruların net cevabı olmalı temiz dedikleri bir gılera runner'ı o paraya alamazsın

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar pardon yanlış yazmışım 15700 küsür km de ama su soğutmalı iki zamanlı sizce 2 zamanlı motor uzun yola gelirmi 21 bg beni korkutuyo hafif bir motor için ayrıca 140 km rahat ksa bir sürede ulşıyomuş bir scooter için korkunç bir hız bide ben 70kg yim sizce yakıt ne olmalı merak ediyorum aldım diyelim km de kaç kuruş yakar? normali ne ama sesi de korkunç güzel geliyo yarış motoru gibi homurdanıyo

2 zamanlı olduğu için 21 HP zaten uzun yola gelir ama uzun zaman binilmiyo malesef motor çabuk biter ve zaten muhtemelen kısa zamanda başını ağrıtır arkadaşım 140 km sürate çıkar motoru sağlıklıysa belki fazlasını bile yapar hatta ancak yinede bu motor şüpheli yakıt 4 zamanlılara göre fazla yakar bu da aklında olsun gerçekten temiz olduğuna kanaat getirirsen al heveslenip alma hevesin kursağında kalmasın iyi bir ustaya göster motoru mutlaka

Forumdan Uzaklaştırıldı
haklısınız bence o içer benzini popcorn var arkadaşta kanuni 85 kuruş 90 lık 2 zamalı yakıyo bunu kaç yakar artık

bende vardı gilera runner fxr 180 gri renk idi oda 2000 modeldi , motor resmen benzini içiyordu benzin yetiştirmekten kafayı yiyordum ama roket gibide gidiyordu onu yakalayan scooter olmadı suana kadar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar