gilera gfr 125 mi? hyo gt 250 mi?

arkadaslar;yeni motor alacagim. daha once scooter kullandim,ilk defa vitesli kullanacagim ve racing tarzi istiorum.karar verme konusunda yardimci olur musunuz?

gilera gfr 125,kawasaki zzr 250,derbi 125,aprilia rs 125,hyosung gt 250r mi?

bu modellerin ikinci eli,satisi,yedek parca bulabilme konusu,performans ve fiziksel uyumluluk acisindan karsilastirabilirmisiniz veya tavsiye edebileceginiz racing tarzi balangic icin bir model var mi?
boy 1,87 kilom 95.

tesekkurler...

Belliki iri yapıda birisin,o yüzdende motorun altında bisiklet gibi kalmamasını,ergonomik bir şekilde pozisyon almak istiyorsan daha cüsseli bir motor seçmen uygun olur,yani Hyo Gt250R.Hemde diğerlerine göre gittikçe artan bir popülaritesi var

Moderatör
Paran varsa, ve motordan anlamiyorsan GT 250. Maddi imkanin kisitli ise ve motordan biraz anliyorsan (Parca bulabilme, tamircide kazik yememe gibi) o zaman Gilera GFR 125 yada ZZR 250'yi tercih edebilirsin.. Son iki secenekte GT 250'den daha seri ve hizlidir, ama sonucta modeli dusuktur.

GKN

hyo al
gfr ye girme çıkamassın içinden
2 zamanlı yeni alacaksan iyidir
hyo ya garanti süresi boyunca huzurla binebillirsin
soorasını bilmem

Yorum yapan arkadaslara tesekkur ederim ama daha fazla fikirlerinizi duymaya ihtiyacim var.Karar verme asamasindayim,fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinicegim.
Tesekkurler...

Motosikleti
BWS 100
birşey sorablirmiyiz üye bilgilerinde motosikleti: cbr 600f yazıyor
sen ilkdefa vitesli moto kullanıcam diyorsun
ilginç.:silent:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bütün bu motorların güç ve hızlanma değerleri birbirine yakın sayılır.
şunu anladım ki eski bir 2 zamanlı alınmaz. bu yüzden gilera yı es geçmeni öneririm.
rs 125 in yenisi bulunuyor ama çok pahalı. eskisi de uğraştırabilir.
zzr250 yi pek bilmem ama ne de olsa kawasaki ve 35 hp, hatta eski modelleri için 40hp deniliyor. aralarında en güçlüsü ama en tipsizi. biraz yakışıklı olsa hiç düşünmeden alacağım bir motor olurdu.
hyosung gt250r yakışıklı, kuvvetli ve büyük ihtimalle aralarında en kalıplısı, yani fiziğine en uygunu.

Merhaba dostum. Kendim CBR 600F kullanıyorum,bir yakınım için fikirlenize başvurdum. Bunu belirtmemiştim. Saygılar.

Arkadaşlar,yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Arkadaşıma Hyosung'u tavsiye etmiştim,artık emin oldum. :cat: İlginize tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:
KoMŞu en iisi teiz bi GT 250 R :) harika makina :) benm de amacımda o war :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar