gilera exup beyin

arkadaşlar öncelikle herkese selam geçen gün hazırlamış olduğum gilera için özel olarak üretmiş olduğum exup beynini sizlerle paylaşmak istedim beyin üzerindeki potansiyometre sayesinde istediğiniz devirde exup klapesini açtırabilirsiniz bide resim yükleyebilsem:mrgreen:

Son düzenleme:
dostum sanırım bu işini görecektır,
adresi belırgın biçimde ve kısaca anlatmaya calıştım,
umarım yardımı olacaktır...

02042009059y.jpg

02042009063.jpg

02042009064i.jpg

02042009065b.jpg

Fotolar bunlar :p
Bide benim gilerada üzerinde test vardı onuda bulursam onuda atıcam şimdi :p

Onuda buldum :)

[YT]8eh0jr_EolQ[/YT]

http://www.youtube.com/watch?v=8eh0jr_EolQ

Son düzenleme:
emrah ellerine sağlık arkadaşım videoyu koyman dahada iyi olmuş

Giriş fişini pc kasasından sökmüşsünüz akıllıca bir fikir normalde piyasada değeri ne kadar bu aletin?

Kusura Bakmayın Motor Parçaları Hakkında Biraz Cahilliğim var.Ben Tam Anlamadım Daha Açıklayıcı Biçimde Anlatabilir misiniz? Yani Bu Resimdeki Parça Tam Olarak Ne İşe Yarıyor?

Giriş fişini pc kasasından sökmüşsünüz akıllıca bir fikir normalde piyasada değeri ne kadar bu aletin?

Kasadan sökmedik :)
Elektronik malzeme satan yerlerde var zaten giriş için soketler v.s.
Piyasa değeri 100 lira :)
Yakında diğer motorlar üzerindeki uygulamamızıda görceksiniz zaten :queen:

Kusura Bakmayın Motor Parçaları Hakkında Biraz Cahilliğim var.Ben Tam Anlamadım Daha Açıklayıcı Biçimde Anlatabilir misiniz? Yani Bu Resimdeki Parça Tam Olarak Ne İşe Yarıyor?

şimdi bazı motorlarda exup klapesi diye bir mekanik parça var bu klape egzost bogazında bulunuyo klape açınca egzost bogazının çapını büyültüyo örnek olarak bogaz diyelimki 3 cm ken 5 cm oluyo bu şekilde motor daha iyi performans gösteriyo fakat düşük devirlerde bu klapenin açmasını istemediğimiz için yapmış olduğum elektronik beyine ihtiyaç duyuluyo bu beyin sayesinde düşük devirlerde klapenin açması engelleniyo ortalama 7000 devirden sonra açması gerekir fakat daha öncedende bahsettiğim gibi üzerindeki potansiyometre sayesinde istediğiniz devirde klapenin açmasının sağlayabilirsiniz faydalı olmuşumdur umarım:)

Emrahın rx250ye de bundan yapsanız ya aga gerçekten güzel olmuş montajı falan orjinal gibi olmuş. uzay montaj hee tuttum bunu :D

gokhanın gfrde sol sinyale baglıydı bence daha saglıklı o bilmeyene 7000devirde sola sinyal ver demek ozellikle:p

Moderatör
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar